ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Φονικό Λάρνακας: Τι φέρεται να προηγήθηκε της τραγωδίας

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για εξιχνίαση των συνθηκών κάτω από τις οποίες εννιάχρονο κοριτσάκι από τη Ρουμανία σκοτώθηκε από μαχαιριές που φέρεται να δέχθηκε από τον ανήλικο αδελφό του, ηλικίας 13 χρόνων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις πέντε το απόγευμα το ΤΑΕ Λάρνακας ειδοποιήθηκε από τον πατέρα του κοριτσιού ότι βρήκε το παιδί του αιμόφυρτο στο σπίτι τους που βρίσκεται στην Οδό Αρχιεπισκόπου Κυρίλλου, στη περιοχή Αγιος Ιωάννης στη Λάρνακα.

Στη σκηνή μετέβησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις από το ΤΑΕ και την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρνακας, οι οποίες και εντόπισαν το κοριτσάκι με μαχαιριές στο σώμα του.

Με ασθενοφόρο το κοριτσάκι διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου οι επί καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Ο 13χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας για κατάθεση, ενώ καταθέσεις θα ληφθούν και από άλλα πρόσωπα.

Η σκηνή αποκλείστηκε από την Αστυνομία και άρχισαν έρευνες για εξιχνίαση του εγκλήματος, ενώ φέρεται ότι τα δύο αδέλφια, που εκείνη την ώρα ήταν μόνα τους στο σπίτι, καυγάδισαν προτού ο 13χρονος επιτεθεί με μαχαίρι στην αδελφή του.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους και Νικόλας Χαραλάμπους οι οποίοι αναμένεται να διεξάγουν αύριο και τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του 9χρονου κοριτσιού.

Νεαρός γείτονας ανέφερε ότι "βρισκόμουν στο σπίτι μου, άκουσα τον πατέρα να φωνάζει, αντιλήφθηκα γείτονες να τρέχουν προς το σπίτι και βγήκα και εγώ για να δω τι συμβαίνει. Είδα τον πατέρα να κρατάει το κοριτσάκι και να τη μεταφέρει έξω από το σπίτι" είπε και πρόσθεσε πως ενημέρωσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο για το συμβάν.

Ο νεαρός σημείωσε πως "άγγιξα το κοριτσάκι για να δω εάν υπήρχε παλμός, αλλά δεν υπήρχε και άρχισε ήδη να μελανιάζει. Ο πατέρας βρισκόταν πάνω από τη μικρή και της έκανε μαλάξεις" προσπαθώντας να επαναφέρει το παιδί του ενώ ο 13χρονος "καθόταν στην αυλή του σπιτιού".

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο νεαρός είπε πως δεν γνώριζε την οικογένεια, ωστόσο έβλεπε "τα παιδιά που έπαιζαν έξω στο δρόμο καθημερινά και τα αδέλφια είχαν συχνά καυγάδες".

Άλλοι γείτονες ανέφεραν ότι οι γονείς των παιδιών είναι διαζευγμένοι, τα αδέλφια διέμεναν εδώ και 3 περίπου χρόνια στο συγκεκριμένο σπίτι, μαζί με τον πατέρα τους και πως ο 13χρονος φοιτούσε σε Γυμνάσιο της περιοχής ωστόσο φέρεται να εκδιώχθηκε λόγω παραβατικής συμπεριφοράς.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία, διερευνώνται από το ΤΑΕ Λάρνακας.

ΠΗΓΗ: 24news

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση