ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Folli Follie: παρουσιάζει τις νέες συλλογές αξεσουάρ

Η Folli Follie, το διεθνές lifestyle accessory brand, παρουσίασε την Δευτέρα 7 Μαρτίου στο κατάστημα Folli Follie στην Στασικράτους τις συλλογές για τη νέα σεζόν στους δημοσιογράφους και τους φίλους του brand. 

Ανάμεσα στις συλλογές παρουσιάστηκαν εκλεπτυσμένα κοσμήματα από ασήμι, σκουλαρίκια και ear cuffs που αγκαλιάζουν κομψά το αυτί, κολιέ με edgy χαρακτήρα και δαχτυλίδια, που στόχο έχουν να αναδείξουν με τον πιο κομψό τρόπο τη λαμπερή προσωπικότητα μας.

Αντλώντας έμπνευση από τις τελευταίες τάσεις της μόδας, η νέα συλλογή από ασήμι προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία θεματικών σχεδίων από διαχρονικά αλλά και statement κομμάτια, που σίγουρα θα ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Οι έθνικ αναφορές και τα έντονα χρώματα αποτελούν μια από τις αγαπημένες τάσεις αξεσουάρ για αυτή τη σεζόν. Η συλλογή Buggy της Follie Follie έρχεται να επιβεβαιώσει αυτές τις τάσεις παρουσιάζοντας μια συλλογή αξεσουάρ με έθνικ επιρροές. Backpacks, μίνι τσάντες σε σχήμα πουγκιού και boho τσάντες ώμου με μεταλλικές λεπτομέρειες και κρόσσια προσδίδουν μια νότα ανεμελιάς και υπόσχονται να χαρίσουν απαράμιλλή γοητεία στην εμφάνισή σας.

Τα ρολόγια της Folli Follie με πολυτελή σχεδιασμό και έμφαση στη λεπτομέρεια κοσμούν τους γυναικείους καρπούς ανά τον κόσμο.
Ανάμεσα στα νέα ρολόγια της Folli Follie η συλλογή Match Point αποτελεί μια από τις πιο κομψές στυλιστικές προτάσεις για αυτή τη σεζόν.

Ο ρετρό σχεδιασμός τους, με έμφαση στην λεπτομέρεια, συνδυάζεται αρμονικά με νότες πολυτέλειας και αναδεικνύοντας με τον καλύτερο τρόπο την κομψή συλλογή ρολογιών Match Point. Μια συλλογή που αποδεικνύει ότι ένα κλασικό ρολόι μπορεί να αναδείξει κάθε εμφάνιση. Κλασσικά σχέδια σε δύο μεγέθη, διαθέσιμα σε ροζ χρυσό ή stainless steel, με διαχρονικά στοιχεία απαράμιλλου στυλ, όπως το Ρωμαϊκό αριθμητικό καντράν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X