ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Fifty Shades of Grey: Το εκδοτικό φαινόμενο της δεκαετίας

Αν αναρωτιέστε πώς ένα αισθησιακό βιβλίο με τίτλο «50 Αποχρώσεις του Γκρι» κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα της λογοτεχνίας έχοντας γίνει best seller σε Μεγάλη Βρετανία και Αμερική, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τον «Κώδικα Νταβίντσι» τότε δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις ερωτικές φαντασιώσεις της συγγραφέως E.L. James.

Ένα ερωτικό ρομάντζο που η συγγραφέας το κάνει προκλητικό και εθιστικό όσο πρέπει. Εμπειρία ζωής οι ερωτικές περιπτύξεις του ζάπλουτου Christian Grey στην άπειρη Anastasia Steele.

Το ερωτικό τους ταξίδι κάθε βράδυ γίνεται και μια ιστορία που διεγείρει τις αισθήσεις και τη φαντασία των γυναικών ειδικά της ηλικίας των 40 χρονών και άνω.

Δεν αναφερόμαστε σε ένα απλό best seller, αλλά σε ένα γυναικείο παραλήρημα που είναι άξιο απορίας πώς κατάφερε να το προκαλέσει μια Βρετανίδα νοικοκυρά, πρώην τηλεοπτική παραγωγός γράφοντας τις ερωτικές της φαντασιώσεις.

Σαράντα τρεις χώρες έχουν αγοράσει τα δικαιώματά του, ανάμεσά τους και η Ελλάδα, ενώ πέντε εκατομμύρια αντίγραφα έχουν μεταφραστεί σε άλλες χώρες.

Τον τελευταίο χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία οι «50 Αποχρώσεις του Γκρι» πούλησαν μισό εκατομμύριο αντίτυπα.

Αν τα πιο πάνω δεν είναι αρκετά για να σας πείσουν ρωτήστε τις φιλενάδες σας… όλο και κάποια θα το έχει διαβάσει κρατώντας το ως top secret!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση