ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Φέτος οι διακοπές είναι με φίλους!

Η καραντίνα μας ανάγκασε να περάσουμε πολλές ώρες κλεισμένοι στο σπίτι είτε μόνοι είτε με το άλλο μας μισό.

Περάσαμε όλοι μια πολύ δύσκολη χρονιά και φυσικά αυτή δεν έχει τελειώσει ακόμα. Από τον Μάρτιο ζούμε στιγμές και καταστάσεις που είναι βγαλμένες από ταινίες αποκάλυψης, λες και έχουμε ξυπνήσει σε ένα επεισόδιο Black Mirror.

Η καραντίνα μας ανάγκασε να περάσουμε πολλές ώρες κλεισμένοι στο σπίτι είτε μόνοι είτε με το άλλο μας μισό. Κάποιος θα σκεφτόταν ότι αυτό το σενάριο είναι ιδανικό. Επιτέλους έχουμε χρόνο να περάσουμε μαζί με τον αγαπημένο μας τον οποίο βλέπαμε σπάνια….
No,no,no! Μπορεί οι πρώτες εβδομάδες να ήταν οκ, όμως σιγά – σιγά λίγο η ρουτίνα της καθημερινότητας λίγο το άγχος οδηγούσε σε επικούς καβγάδες για τους πιο ασήμαντους λόγους.

Αν από την άλλη είμασταν μόνοι μας, περνούσαμε άπειρο χρόνο μπροστά από μια οθόνη μιλώντας με τους συγγενείς και τους κολλητούς που μας έλειψαν τόσο πολύ. Κάναμε σχέδια για διακοπές, για εξόδους και τον πρώτο καφέ.

Και ήπιαμε τον πρώτο καφέ, και βγήκαμε έξω, τώρα είναι ο καιρός να απολαύσουμε και τις διακοπές μας. Φέτος είναι η ευκαιρία να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις διακοπές σου με τους φίλους σου. Αν όχι φέτος τότε πότε;

Είναι η χρονιά που οι περισσότεροι θα μείνουμε στην Κύπρο έτσι είναι πολύ πιο εύκολο να οργανώσεις εκείνο το ταξίδι. Δεν θα έχουμε ούτε αεροπορικά, ούτε άλλα ταξίδια στο εξωτερικό ανάμεσα. Έτσι μπορούμε να οργανώσουμε ένα 3ημερο ή 5ημερο ταξίδι με τους κολλητούς μας. Άλλωστε πότε ήταν η τελευταία φορά που μπορέσαμε να κανονίσουμε κάτι τέτοιο όλοι μαζί;

Είναι ακόμα μια ευκαιρία να αποφορτιστεί το κλίμα που είχε δημιουργηθεί στο σπίτι από την καραντίνα με τον αγαπημένο μας. Άλλωστε περάσαμε τόσο χρόνο μαζί μας αξίζουν και λίγες στιγμές για εμάς και τους φίλους μας. Φέτος οι διακοπές είναι με φίλους γιατί μαζί τους ακόμα και κλεισμένοι σε ένα σπίτι θα περάσουμε καλά!

Ας το διασκεδάσουμε αλλά να μην ξεχνάμε τα τηρούμε τα μέτρα του social distancing και να φοράμε την μάσκα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS