ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Φαίη Σκορδά: Η ρήξη με το κανάλι για τον Γιώργο Λιάγκα

Δέσποινα Άσπρου

Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η Φαίη Σκορδά πήρε δημόσια θέση υπέρ του Γιώργου Λιάγκα και ουσιαστικά τάχθηκε κατά του καναλιού που την «φιλοξενεί» με το Πρωινό της! Ναι, καλά ακούσατε!

Η Φαίη, αφού προβλήθηκαν μερικές δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, πήρε τον λόγο και είπε για τον πρώην σύζυγο της και τον πατέρα των παιδιών της από τον αέρα του ΑΝΤ1:

«Δεν μου αρέσει να λέμε αχ κρίμα ο Γιώργος... είναι άδικο αυτό! Για να είμαι ειλικρινής μου τηλεφώνησε η Ελεάννα Τρυφίδου που έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο πολλά χρόνια και καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια φόρτιση γιατί όλοι σχεδόν ήσασταν στην εκπομπή που κόπηκε, στο Late Night! Με τον Γιώργο όντως έχουμε ίδιο τρόπο σκέψης επαγγελματικά και για αυτό δουλεύαμε μαζί δύο χρόνια στην εκπομπή! Στην Αφροδίτη Γραμμέλη είχα κάνει πρόταση για το πρωινό πριν την εκπομπή με τον Γιώργο και είχε αρνηθεί... για να τα λέμε όλα! «…Όλο αυτό με τον Γιώργο έχει να κάνει με επιλογές και με το από που ακριβώς ήρθαν αυτές οι επιλογές. Όταν ήρθαμε στον ΑΝΤ1 είχαμε προτάσεις κι από άλλα κανάλια. Κι αυτό δεν το λέω για να φανεί κάπως… Το λέω πολύ σεμνά γιατί είναι η αλήθεια και γιατί τότε φυσικά ήταν άλλες οι εποχές. Ο Γιώργος ,λοιπόν, ήταν αυτός που ήθελε περισσότερο να έρθουμε στον ΑΝΤ1. Πρώτον γιατί ήταν εδώ τότε ο Γιάννης Λάτσιος κι αυτή είναι η αλήθεια και δεύτερον γιατί ο ΑΝΤ1 ήταν ένα συγκροτημένο κανάλι. Ένα παλιό, παραδοσιακό, καλό κανάλι, σαν το Mega στο οποίο ήμασταν.

Εγώ από την άλλη μεριά, επειδή σκέφτομαι πιο καθαρά επαγγελματικά, δεν κρύβω το γεγονός ότι ήθελα να πάμε εκεί που θα παίρναμε πιο καλά χρήματα. Εγώ είμαι της άποψης σου κόβουν την εκπομπή; ‘Αντε γεια σου!

Αν ήταν απέναντι ο Γιώργος θα ήταν μία χαρά… Αν ήταν απέναντι ο Γιώργος θα τα ΄χε πάρει όλα… Ας τολμούσαν να τον αφήσουν να πάει απέναντι… Ας τολμούσαν…

Κάποιοι αποκτούν και παιδιά, θα μεγαλώσουν τα παιδιά, δεν είναι ωραίο να ρωτάει το παιδί… Είναι έτσι φορτισμένο το κλίμα γιατί έχω ένα παρασκήνιο, ένα ρεπορτάζ που πραγματικά δεν έχει να κάνει με κανένα στέλεχος, με κανένα κανάλι, είναι από ένα πρόσωπο. Και λέω, πραγματικά ρε παιδί μου, αυτός ο άνθρωπος τι μυαλό κουβαλάει;…»!!!

Και κάπως έτσι όπως κατάλαβες η Φαίη πήρε φόρα... και τα χώσε με γάντι! Με απόλυτο πάντα σεβασμό προς το κανάλι της, το κανάλι στο οποίο και η ίδια εργάζεται και πληρώνεται.

Δες το βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση