ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Φαίη Σκορδά: Η μητρότητα, το νέο βήμα στην προσωπική της ζωή και ο έρωτας

Όπως όλοι θα έχετε καταλάβει, η Φαίη Σκορδά τα τελευταία χρόνια κατόρθωσε να κάνει άλματα στην καριέρα της με αποτέλεσμα σήμερα -δίκαια- να θεωρείται μια από τις τοπ παρουσιάστριες στην Ελλάδα.

Αυτό μάλιστα που κάνει εντύπωση, είναι το ότι παρά την φήμη της, εκείνη επέλεξε να μην "πουλήσει" ποτέ την προσωπική της ζωή.
Το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου έκανε μία εξαίρεση και αρκετά χρόνια μετά την τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «After Dark» που παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς και έκανε διάφορες αποκαλύψεις που ομολογουμένως μας ξάφνιασαν. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν βρέθηκε η μητρότητα, το διαζύγιο και το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου.

«Αγαπάω πολύ τα παιδιά και μακάρι να είχα κάνει τρία, τέσσερα και πέντε παιδιά. Ούτε ποτέ φανταζόμουν ότι θα χώριζα» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά ενώ σε ερώτηση του Θέμη Γεωργαντά αν σκέφτεται να κάνει δεύτερο γάμο και να αποκτήσει τρίτο παιδί, εκείνη απάντησε: «Για μένα τώρα είναι ο Γιάννης και ο Δημήτρης. Και είναι τα πάντα! Σαν σκέψη, πάντως, δεν υπάρχει κάτι… Δεν λέω ότι δεν είμαι γυναίκα ή μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Απλώς είναι πάνω από όλα τα παιδιά. Πάνω και από τη δουλειά». Η Φαίη μάλιστα, με το χιούμορ που την χαρακτηρίζει, αποκάλυψε και την μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει σε σχέση!

H ίδια μάλιστα αποκάλυψε πως τώρα, περισσότερο από ποτέ, έχει ανάγκη έναν έρωτα! Έναν σύντροφο, έναν άντρα που θα σταθεί στο πλευρό της και θα την κάνει να νιώσει ασφαλής και ήρεμη.

Δείτε μερικά αποσπάσματα από την εκπομπή:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X