ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Facebook και Google: Εργασία από το σπίτι μέχρι το τέλος του χρόνου

«Το Facebook έκανε το επόμενο βήμα στη φιλοσοφία της επιστροφής στην εργασία»

Facebook και Google αποφάσισαν να επιτρέψουν στους υπαλλήλους τους να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι μέχρι το τέλος του χρόνου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊό.

Παρόλο που τα γραφεία του Facebook πρόκειται να ανοίξουν στις 6 Ιουλίου όμως ανακοίνωσαν τόσο αυτοί όσο και η Google ότι οι εργαζόμενοι οι οποίοι μπορούν να συνεχίσουν να δουλεύουν από το σπίτι. Όσοι από την άλλη πρέπει να επιστρέψουν στο γραφείο θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Το Facebook προχώρησε σε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι, «Το Facebook έκανε το επόμενο βήμα στη φιλοσοφία της επιστροφής στην εργασία. Σήμερα, ανακοινώσαμε πως όποιος μπορεί να κάνει τη δουλειά του από απόσταση μπορεί να επιλέξει να το κάνει μέχρι το τέλος του έτους. Όπως μπορείτε να φανταστείτε αυτό είναι μια εξελισσόμενη κατάσταση καθώς οι υπάλληλοι και οι οικογένειές τους λαμβάνουν σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την επιστροφή στη δουλειά».

Μάλιστα δόθηκε επιπλέον μόνους μισθός 1.000 δολαρίων στους εργαζομένους για την φροντίδα των παιδιών και το κόστος εργασίας από το σπίτι.

δυστυχώς όμως υπάρχουν εργαζόμενοι των οποίον η δουλειά τους απαιτεί την φυσική τους παρουσία στον χώρο κάτι που τους ανησυχεί ιδιαίτερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση