ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ευχάριστα νέα για τους φαν του ''Orange is the New Black''

Ήταν η σειρά - έκπληξη του 2013. Το ''Orange is the New Black'', βασισμένη στη βιογραφία της Piper Kerman, πραγματεύεται τη ζωή της Piper Chapman (που υποδύεται η Taylor Schilling) στις γυναικείες φυλακές και για τρεις σεζόν διαπρέπει στο Netflix. 

Τώρα, και ενώ βρισκόμαστε σε αναμονή για την τέταρτη σεζόν, το Netlix αποφάσισε να μας ενημερώσει για το μέλλον της αγαπημένης σειράς. Λίγες μέρες μετά την βράβευσή της σειράς στα SAG Awards, το Netflix ανακοίνωσε πως το ''Orange is the New Black'' θα συνεχίσει για ακόμα τρεις, τουλάχιστον, κύκλους. 

''Τρία ακόμα χρόνια. Αρκετός καιρός για να κάνουμε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. [...] Θερμά συγχαρητήρια στο καστ και στο συνεργείο με τους οποίους είχα την τιμή να δημιουργήσω αυτή τη σειρά. Τρία ακόμα χρόνια'' είπε η δημιουργός της σειράς Jenji Kohan. 

''H Jenji και η ομάδα της έχουν κάνει μια καταπληκτική και εύστοχη σειρά, που είναι ταυτόχρονα κωμική και δραματική, συγκινητική και 'τρελη'. Οι θεατές ανά τον κόσμο έχουν αγαπήσει τις κυρίες και τους κύριους του ''Orange is the New Black'' και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι θα γίνει στις επόμενες τρεις σεζόν'' γράφει η αντιπρόεδρος προγράμματος του Netflix. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS