ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ευρυδίκη: «Κάποιος να μαζέψει την Άντζελα»

Πανικό προκάλεσε σε Κύπρο και Ελλάδα η χθεσινή είδηση ότι η Άντζελα Δημητρίου θα τραγουδήσει το Σάββατο σε ξενοδοχείο στην κατεχόμενη Λευκωσία, μετά από πρόταση που της έκανε Τ/κ επιχειρηματίας.

Δεκάδες celebrities και καλλιτέχνες έσπευσαν μέσω του Twitter να σχολιάσουν την απάντηση της λαϊκής τραγουδίστριας, η οποία σε μεσημεριανή εκπομπή και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε απάντησε πως η μουσική δεν έχει σύνορα.

Ανάμεσα στους Kύπριους καλλιτέχνες που εξοργίστηκαν με την κίνηση της Άντζελας ήταν η Ευρυδίκη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Βαλάντω Τρύφωνος, οι οποίοι έγραψαν στο Twitter τους:

Ευρυδίκη: «200.000 Πρόσφυγες, 1619 Αγνοούμενοι, 6.000 Νεκροί… η μουσική σε αυτή την περίπτωση κ. Δημητρίου έχει και παραέχει σύνορα. Κάποιος να τη μαζέψει!!! Τα χρήματα δεν είναι πάνω από την πατρίδα μας κ. Δημητρίου. Ντροπή!!!». Την ίδια ώρα ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου έγραψε: «Άλλο να επισκέπτεσαι τα κατεχόμενα αφού η κυπριακή κυβέρνηση άνοιξε τα οδοφράγματα ως μέτρο επαναπροσέγγισης και άλλο να τραγουδάς ή να δουλεύεις ή να συναλλάσσεσαι επίσημα, οπουδήποτε εκεί, αναγνωρίζοντας το ψευδοκράτος». Με τη σειρά της η νεαρή καλλιτέχνις Βαλάντω Τρύφωνος έγραψε το δικό της tweet για την τραγουδίστρια, λέγοντας: «Να πει κάποιος στην κ. Δημητρίου ότι η JLo αλλά και η Shakira μόλις έμαθαν για την κατάσταση στην Κύπρο ακύρωσαν τις συναυλίες και απολογήθηκαν».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση