ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

''Εύκολα και σπιτικά'' :Οι πιο υγιεινές συνταγές καθημερινά TVONE

Η Αθηνά Λοϊζίδου είναι ίσως η δημοφιλέστερη μαγείρισσα της Κύπρου. Με την αγάπη της για την ελληνική κουζίνα, την πίστη στα αγνά υλικά και τον ανεπιτήδευτο τρόπο να μεταδίδει τις γνώσεις και τεχνικές της, κατάφερε να μας… «ξαναβάλει» στην κουζίνα. 

Απόδειξη γι’ αυτό οι πλέον των 200.000 πωλήσεων που σημειώνει σε περιοδικά και βιβλία μαγειρικής. Αυτή τη φορά ενώνει τις δυνάμεις της με τον ταλαντούχο δημοσιογράφο και food stylist Ανδρέα Τέρλα και μαζί υπογράφουν μια τηλεοπτική συνταγή που σίγουρα θα γίνει αγαπημένη μας.

Από τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου και κάθε πρωί στις 8:30 τους συναντάμε στο TVONE και τη νέα εκπομπή "Εύκολα και Σπιτικά". Μέσα σε 20 μόλις λεπτά φτιάχνουν υπέροχα, εύκολα και υγιεινά φαγητά και γλυκά για όλα τα γούστα. Επιλέγουν φρέσκα και προσιτά υλικά, ενώ ακολουθούν και τις σύγχρονες τάσεις διατροφής για ισορροπημένη υγεία και καθημερινότητα.

Η Αθηνά φροντίζει με απλό και κατανοητό τρόπο να μας κάνει να αγαπήσουμε τη σπιτική κουζίνα και την κυπριακή φύση που απλόχερα μας χαρίζει τους καρπούς της, ενώ ο Ανδρέας, με την απαράμιλλη αισθητική του, «απογειώνει» στιλιστικά ακόμη και το πιο απλό φαινομενικά πιάτο.

Κάθε εκπομπή δίνει στον τηλεθεατή σφαιρική γνώση γύρω από τη διατροφική αξία των τροφών, την προέλευση της ονομασίας τους και τη σημαντικότητα της παρουσίας τους στο μεσογειακό διατροφολόγιο. Όλα τα παραπάνω συμπληρώνονται με το χιούμορ, τη θετική ενέργεια και τη χημεία των συντελεστών.

Η εκπομπή «Εύκολα και Σπιτικά» φιλοδοξεί να γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών και να πείσει ακόμη και τους πλέον «δύσπιστους» να μυηθούν στην τέχνη της μαγειρικής. Πρόκειται για μια παραγωγή της SPPMedia για το TV ONE. Χορηγός της εκπομπής οι Υπεραγορές Άλφαμεγα.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 08:30 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X