ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

«Εύκολα και Σπιτικά»: Άρωμα ανατολής

Ένα απολαυστικό ταξίδι γεύσεων, χρωμάτων και αισθήσεων μας προτείνει η Αθηνά Λοϊζίδου στο τεύχος Φεβρουαρίου του περιοδικού «Εύκολα και Σπιτικά». Η γνωστή food editor μας συστήνει την μαγεία της ανατολικής κουζίνας και μας προκαλεί να δείξουμε τις ικανότητάς μας στην μαγειρική για ακόμη μία φορά.

Μάθετε πώς να φτιάξετε βήμα προς βήμα με τα χεράκια σας τα ανατολίτικα μπαχαρικά για τα πιάτα της συγκεκριμένης της έκδοσης. Extra tip το σύνολο των θερμίδων για κάθε συνταγή και αναλυτικά οι οδηγίες για την εκτέλεση της κάθε συνταγής.

Φτιάξτε:
- Σαλάτα φατούς με ρόδι
- Σπιτικός, αραβικός γύρος
- Μπιφτέκια κοτόπουλου με λιβανέζικα μπαχαρικά
- Ντιπ μελιτζάνας
- Σαλάτα με φασόλια
- Χούμους
- Ρύζι με φιδέ
- Αραβικά γλυκά με γέμιση από φοινίκια
- Σαλάτα ταμπούλι
- Μπιφτέκια με ανατολίτικα μπαχαρικά
- Λιβανέζικο επιδόρπιο
- Λαυράκι με σος από ταχίνι και ρύζι
- Σούπα με κόκκινες φακές
- Σούπα με κολοκύθα
-Μαριναρισμένο φιλέτο σολομού
- Κούπες
- Τηγανητά κολοκυθάκια με σος από γιαούρτι και ταχίνι
- Μελιτζάνες στη σχάρα με ελαιόλαδο, σκόρδο και δυόσμο

Επίσης μαζί θα βρείτε τον τρίτο τόμο της σειράς «Β Παγκόσμιος Πόλεμος». Η Ιστορία του Β Παγκοσμίου Πολέμου μέσα από τα μάτια του ΟΥΙΝΣΤΟΝ ΤΣΩΡΤΣΙΛ. Ο βραβευμένος με νόμπελ Λογοτεχνίας πολιτικός καταγράφει τον πόλεμο που σημάδεψε τον σύγχρονο κόσμο την Ευρώπη, την Ελλάδα. Ντοκουμέντο σε 6 τόμους γραμμένο από ένα άνθρωπο- κλειδί  που κίνησε τα νήματα του πολέμου και έζησε τις εξελίξεις παίρνοντας  τις αποφάσεις.

Τέλος στο πλούσιο πακέτο της «Καθημερινής» τα περιοδικά Beautiful People, KSPORTS και η εφημερίδα των παιδιών «οι ερευνητές» με μόνο 3.90 ευρώ.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση