ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Εύη Αδάμ: «Θέλω να κάνω εννιά γάμους»

Τον απολογισμό του 2014, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αλλά και την ζωή μετά τον διαζύγιο ήταν μερικά από τα θέματα για τα οποία μίλησε η Εύη Αδάμ σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η χρονιά που πέρασε τις άφησε «Μόνο χαρές. Δεν θυμάμαι τα αρνητικά. Δυσκολίες ενδεχομένως να υπήρχαν, δεν είναι, όμως, αυτό αρνητικό. Οι δυσκολίες είναι μικρές μάχες τις οποίες κερδίζεις παλεύοντας. Αν μπούμε σε διαδικασία να μιλήσουμε για δυσκολίες και για μάχες που κερδήθηκαν τότε το αποτέλεσμα είναι ένα: “We are the winners”».

Όταν ρωτήθηκε αν ένιωσε ανακουφισμένη που βγήκε από αυτόν το γάμο της με τον Λάμπη Λιβιεράτο, είπε: «Δεν θέλω να μιλάω πια γι αυτό. Πέρασαν πέντε χρόνια από τότε και έχω βαρεθεί να λέω για το διαζύγιό μου. Δεν έγινε πέρυσι για να λέω πώς χωρίσαμε και πώς το πήραν τα παιδιά. Δεν θυμάμαι κιόλας για να απαντώ πώς το πήραν τα παιδιά. Αναγκάζομαι να τα θυμηθώ όλα αυτά ξανά όταν έρχονται και με ρωτάνε. Ποιος νοιάζεται;».

Όσο για τις σχέσεις των δύο πρώην συζύγων σήμερα; «Εννοείται μόνο πολιτισμένες και τυπικές…».

Τέλος, σχετικά με το αν σκέφτεται να κάνει και δεύτερο γάμο, είπε στο περιοδικό YOU: «Και τρίτο και τέταρτο και πέμπτο... σαν την Elizabeth Taylor. Ψάρι ήταν κι αυτή... ψάρι κι εγώ! Θέλω να κάνω εννιά γάμους!».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
gossip  |  news  |  celeb  |  Εύη Αδάμ  |  παιδιά

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση