ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Ευγενία Μανωλίδου: Τι απαντά στον Κραουνάκη;

Τη δική της απάντηση θέλησε να δώσει στον Σταμάτη Κραουνάκη για όσα εξαπέλυσε εναντίον της κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην ΕΡΤ, ως καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στο Μίλα.

Ο δημιουργός παράλλαξε το τραγούδι «Πάμε στου Άδωνι για καφέ» προσθέτοντας διάφορους υβριστικούς στίχους εις βάρος του ζευγαριού.

«Εφόσον ο κ. Κραουνάκης έτσι αισθάνεται άνετα, ας το κάνει. Εγώ πιστεύω ότι δεν τιμά την πορεία του αυτή η συγκεκριμένη στιγμή, αλλά εάν εκείνος αισθάνθηκε καλά και του έφυγε ένα βάρος από πάνω του και νομίζει ότι μας έπληξε ή ότι ευχαρίστησε τον κόσμο που τον άκουγε, εντάξει. Γι’ αυτό είναι η δημοκρατία… για να μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει και να μην έχει και συνέπειες», δήλωσε.

Δείχνοντας υπεράνω είπε πως πιστεύει ότι η επίθεση δεν αφορούσε προσωπικά εκείνη ως άνθρωπο, αλλά την ιδιότητά της ως σύζυγος υπουργού.  «Δεν νομίζω ότι το σκέφτονται σε προσωπικό επίπεδο, το σκέφτονται σε επίπεδο ιδιότητας. Ο πολιτικός και η σύζυγος του πολιτικού. Δεν το σκέφτονται ανθρώπινα. Είμαι σίγουρη ότι δεν υπάρχει προσωπική αιχμή σε όλο αυτό. Ελπίζω δηλαδή. Θέλω να πιστεύω ότι ένας μουσικός του βεληνεκούς του κυρίου Κραουνάκη δεν μπαίνει σε τέτοιες μικρότητες».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση