ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ευαγγελία Αραβανή: Αποκάλυψε όλο το χρονικό της σχέσης της με τον Ηλία Βρεττό

Η Ευαγγελία Αραβανή βρέθηκε καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στο «Μίλα» και έκανε πολλές αποκαλύψεις.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε για τη γνωριμία με τον σύντροφό της, Ηλία Βρεττό, για τη δημοσιότητα που πήρε η σχέση τους, αλλά και για την επιστροφή της στο επερχόμενο Κυριακάτικο live του «Dancing With the Stars».

Τι είπε για τη γνωριμία της με τον Ηλία Βρεττό και πώς ξεκίνησε η σχέση τους; «Εγώ δεν ξεκίνησα την πρώτη επαφή για να βγούμε, γιατί τον ήξερα ήδη μερικά χρόνια και δεν σκέφτηκα ότι "πάει" ερωτικά το θέμα. Νόμιζα ότι βγαίναμε φιλικά! Δεν υπήρχε τίποτα στο μυαλό μου», εξομολογήθηκε η Ευαγγελία Αραβανή, συνεχίζοντας: «Αρχικά ήταν να βγούμε με έναν κοινό φίλο, ο οποίος το ακύρωσε, και πήγαμε τελικά ένα σινεμά και μετά για ένα κρασάκι, για να γνωριστούμε. Σιγά σιγά που άρχισα να καταλαβαίνω, μου άρεσε όλο αυτό αλλά και ο τρόπος που με προσέγγισε και σταδιακά είδα ότι ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα και... ήρθε κι έδεσε».

Στην ερώτηση της Τατιάνας Στεφανίδου, μετά από πόσο καιρό τους εντόπισαν μαζί οι φωτογράφοι, είπε: «Ήταν περίπου ένας μήνας... Απλά έγινε κάπως και ποτέ δεν το καταλάβαμε. Μας "πέτυχαν" έξω από το σπίτι του Ηλία και ήταν απίστευτο, σοκαριστήκαμε. Γιατί δεν είναι ότι πήγαμε σε κάποιο κοσμικό event για να το περιμένουμε».

Σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση και το πόσο την «χαρακτηρίζει» στη ζωή της, αποκάλυψε: «Από μικρή είχα μια "περίεργη" αντιμετώπιση και από άντρες και από γυναίκες. Έλεγα "γιατί τώρα να με κοιτάει παράξενα αυτή, επειδή μπορεί να είμαι ωραία εξωτερικά;". Ας δει πώς είμαι σαν άνθρωπος, γιατί εγώ δεν ήμουν ποτέ ανταγωνιστική ή να "κλέψω" το αγόρι κάποιας. Οι πιο πολλές αυτό νόμιζαν, χωρίς εγώ να κάνω τίποτα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση