ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Έξω φρενών ο Κουδουνάρης με παίκτρια

Εκτός ορίων βγήκε η κατάσταση στο σημερινό επεισόδιο του ''Μy style rocks'', όταν ο Στέλιος Κουδουνάρης μπήκε σε έντονο διάλογο με την Ναντίν. 

Ο σχεδιαστής και κριτής του show μόδας απευθυνόμενος στην παίκτρια σχολίασε πως θα έπρεπε να ακούει αυτά που της λένε οι συμπαίκτριές της και όχι να τα απορρίπτει με επιθετικότητα και απαξίωση.

Η παίκτρια δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και έδειξε την ενόχλησή της λέγοντας στους κριτές πως είναι άδικοι. 

«Είσαστε πολύ άδικοι, πολύ άδικοι! Σήμερα καθόμουν, έβλεπα πράγματα… Βγήκε η Μαρία με ίδιο λουκ και της δώσατε 4. Υποτίθεται ότι είστε κριτές και να είστε δίκαιοι. Βγήκε η Χριστίνα και το λουκ της είναι άκυρο. Και της δώσατε 3 γι’ αυτό το άκυρο λουκ. Εγώ βλέπω τα τεσσάρια που πέφτουν για πράγματα “πρέπει να πάρεις 2, αλλά θα σου δώσω 3. Επειδή είσαι αυτή θα σου δώσω 3, αλλά έπρεπε να πάρεις 1”. Τα βλέπω. Ας το τελειώνουμε εδώ», είπε μεταξύ άλλων η Ναντίν.

Τότε ο Στέλιος Κουδουνάρης φανερά εκνευρισμένος της απάντησε: «Όταν μιλάς και με στήνεις στον τοίχο να ξέρεις τι λες! Εγώ ξέρω τι λέω! Όταν μιλάς για εμένα να ξέρεις τι λες, ξέρω για το κάθε look τι βαθμολογία έχω βάλει και γιατί». 

Δείτε το απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση