ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έξω φρενών ο Κουδουνάρης: «Δεν θα ήθελα να αναφερθείς ποτέ ξανά στο όνομά μου!»

Στα άκρα έφθασε η συζήτηση που εκτυλίχθηκε στο σημερινό επεισόδιο του ''My style rocks'' με αφορμή τις βαθμολογίες που δίνουν τα κορίτσια στις συμπαίκτριές τους. 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης  έκανε μία γενική συζήτηση με όλες τις παίκτριες παρατηρώντας ότι βάζουν υψηλές βαθμολογίες θέλοντας να μη στεναχωρήσουν ή θέλοντας να ενισχύσουν μία συμπαίκτριά τους ενώ τα looks δεν είναι αντάξια των βαθμών αυτών. Τότε, μια από τις παίκτριες παρενέβη και είπε πως και εκείνος έχει βαθμολογήσει με 3 ένα look που από τα σχόλιά του έδειχνε, σύμφωνα με την παίκτρια, πως άξιζε για 1. 

Ο Κύπριος σχεδιαστής δεν έκρυψε την ενόχλησή του και απαίτησε από την Τζίνα Δημητρακοπούλου να γίνει πιο συγκεκριμένη.

«Θέλω να μου πεις ακριβώς πού και πότε έγινε αυτό, σε ποιο περιστατικό αναφέρεσαι. Δεν θα ήθελες να αναφέρεις; Δεν θα ήθελα να ξαναπάρεις τον λόγο λοιπόν. Δεν θα ήθελα να αναφερθείς ξανά στο όνομά μου και να κρίνεις τη βαθμολογία και την κρίση μου χωρίς στοιχεία. Ή θα μιλάς ή δεν θα μιλάς. Αυτό ακριβώς έκανες μόλις τώρα» σχολίασε έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης, συμπληρώνοντας λίγο πιο μετά: «Εσύ μιλάς για κάτι συγκεκριμένο, αφήνεις μία προσβολή στον αέρα διότι θίγεις την αντικειμενικότητα, την υπόσταση, την προσωπικότητά μου και το αν είμαι δίκαιος απέναντι σας. Και δεν μου λες σε τι, για να μη στεναχωρηθεί μια συμπαίκτριά σου. Δεν σου το επιτρέπω αυτό το πράγμα! Δεν σου επιτρέπω να μιλάς για εμάς, να λες τέτοια πράγματα, ότι δεν είμαι δίκαιος και αντικειμενικός, να λες ότι δεν αντιστοιχούν οι βαθμοί με αυτά που λέω και να μη λες σε τι αναφέρεσαι. Έχω θυμώσει πάρα πολύ και δεν σου επιτρέπω να το κάνεις. Ή θα πεις ακριβώς σε τι αναφέρεσαι ή δεν θα ξαναμιλήσεις ποτέ για εμένα. Εντάξει; Τέλεια».

Δείτε το απόσπασμα:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση