ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Έξαλλη η Τατιάνα: «Είναι η ώρα της αλήθειας»

Η Τατιάνα Στεφανίδου κατά τη διάρκεια της σημερινής της εκπομπής, βγήκε εκτός εαυτού. Ο λόγος το θέμα της 19χρονης Ειρήνης Στεριανού –είναι φοιτήτρια και μοντέλο- που έκανε μπάνιο με σαμπάνιες στη Μύκονο, προκαλώντας έναν μεγάλο χαμό, το οποίο προβλήθηκε στη Μία.

Όλα είχαν αρχίσει, όταν το Mykonos Live TV, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Youtube το παρακάτω video:

«Πήγαμε για να περάσουμε καλά. Δεν κάναμε κάτι ούτε για να δειχτούμε σε κάποιον ούτε επειδή θέλαμε να τραβήξουμε τα βλέμματα. Απλά κάναμε κάτι επειδή μας άρεσε εκείνη την στιγμή. Δεν περίμενα να δημιουργηθεί όλο αυτό. Αλλά εντάξει εφόσον είχα πάρει τον τίτλο Μις Θράκη, είναι λογικό κάποιοι που με ήξεραν να ασχοληθούν περισσότερο με αυτό. Ακούστηκαν κάποια πικρόχολα σχόλια και για την κρίση, και για μένα, τα οποία δεν μου άρεσαν καθόλου. Αλλά εντάξει δεν μπορώ να κάτσω να στεναχωριέμαι για το τι λέει ο καθένας, επειδή ξέρω πολύ καλά τι είμαι» δήλωσε η Ειρήνη Στεριανού στην κάμερα της εκπομπής.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν με ενοχλούν τα αρνητικά που ειπώθηκαν για την οικονομική κατάσταση της χώρας γιατί σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα. Με ενοχλεί όταν θίγουνε το όνομα μου και εμένα, από την στιγμή που δεν με γνωρίζουνε, και ο,τι κάνω το κάνω μαζί με το αγόρι μου για να περάσω εγώ καλά. Δεν κάνω κάτι εις βάρος κανενός. Όπως είδες ο κόσμος χαιρότανε να μας βλέπει με τις σαμπάνιες. Είχαμε ένα πολύ ωραίο κλίμα και δεν μας κατέκρινε κανένας. Δεν το μετάνιωσα καθόλου. Θα το ξανάκανα. Ότι κάνω για τον εαυτό μου, δεν αφορά κάποιον άλλον! Δεν θα έκανα κάτι προσβλητικό μόνο και μόνο για τους γονείς μου, που είναι μακριά και νοιάζονται παραπάνω για μένα».

Το αγόρι της, υποστήριξε: «Κάποιοι το κατακρίνανε με σχόλια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Ειρήνη είναι η κοπέλα μου. Είμαστε ένα χρόνο μαζί και το πώς θα διασκεδάσει με το αγόρι της, δεν έχει κανένας δικαίωμα να το κριτικάρει. Αν έπρεπε να κριτικάρουν κάποιον, θα ήταν όλες αυτές τις κοπέλες που πηγαίνουν με αυτοσκοπό σε άγνωστες παρέες για να τις κεράσουν. Δεν μέτρησα πόσες σαμπάνιες άνοιξα ακριβώς, το θέμα είναι ότι όσες κι αν άνοιξα δεν ενόχλησα κανέναν. Όσοι ήταν εκεί, διασκέδασαν όσο κι εμείς. Τα πικρόχολα σχόλια κανείς δεν μπορεί να τα αποφύγει, είτε ανοίγαμε σαμπάνιες είτε δεν ανοίγαμε. Μια ωραία κοπέλα που ασχολείται με το μόντελινγκ θα προκαλέσει πικρόχολα σχόλια έτσι κι αλλιώς. Το πόσο ευκατάστατος μπορεί να είναι κάποιος και πόσα χρήματα μπορεί να ξοδέψει δεν νομίζω ότι ενοχλεί κανέναν. Αν κάποιοι ενοχλούνται επειδή έχουμε κρίση, δεν έχουν δουλειά, δεν έχουν χρήματα να βγούνε και να πάνε διακοπές σίγουρα μπορεί να ενοχληθούνε. Αλλά το να γράφουνε σχόλια ειδικά για την κοπέλα μου, είναι παρατραβηγμένα και εμένα προσωπικά δεν με νοιάζουν και καθόλου».

Αμέσως μετά το λόγο πήρε η παρουσιάστρια, η οποία είπε: «Να κλείσουμε τα μάτια μας σε αυτό που συμβαίνει γύρω και να χύνουμε σαμπάνιες στο σώμα μας; Θεωρώ πως αυτά τα μυαλά και αυτές οι απόψεις είναι αυτά που μας έχουν φέρει ως εδώ. Οι άνθρωποι είναι στην κοσμάρα τους. Κρίμα. Αν οι 25χρονοι έχουν αυτά τα μυαλά είναι κρίμα γιατί είναι η γενιά που αναθρέψαμε κι εμείς και έχουμε ευθύνη γιατί τα προβάλαμε τόσα χρόνια ως μεγαλύτεροι. Και εγώ και το Star και τα περιοδικά. Εμείς δημιουργήσαμε αυτή τη γενιά που τη βλέπουμε και μας θλίβει. Να πούμε για μας και για τους άλλους αλήθειες. Είναι η ώρα της αλήθειας».

«Εδώ είναι ένας συμβολισμός από τα παλιά, ο συμβολισμός της κραιπάλης και της επίδειξης. Το ανοίγω δεκαπέντε σαμπάνιες δημόσια και χορεύοντας στη μπάρα δεν είναι ωραίο –δε μιλάω για το κοριτσάκι των 19 ετών που έτσι αισθάνεται, έτσι κάνει, έτσι ονειρεύεται, έτσι του έχουμε δείξει εμείς το όνειρό του με αυτά που του προβάλαμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση