ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Έξαλλη η Νατάσα Θεοδωρίδου μετά την δημοσιοποίηση της σχέσης της

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σας έχουμε πει, πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας αρκετά στιγμιότυπα στα οποία πρωταγωνιστούσε η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο νέος της σύντροφος, Τριαντάφυλλος Σερέτης. Διαπιστώνοντας ωστόσο η τραγουδίστρια την έκταση που πήρε το θέμα, φαίνεται δυσαρετήθηκε αρκετά καθώς προσπαθούσε με κάθε τρόπο να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φλας των φωτογράφων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εσύ έχεις δει τον νέο σύντροφο της Νατάσας Θεοδωρίδου;

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, ενώ αρχικά η Νατάσα αντέδρασε με ψυχραιμία όταν είδε τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που την απεικόνιζαν ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου της συντρόφου, στη συνέχεια έγινε έξαλλη και πλέον προσπαθεί με κάθε μέσο να ανακαλύψει ποιος από τον κύκλο της καταχράστηκε την εμπιστοσύνη της και έφερε στο φως της δημοσιότητας μια τόσο προσωπική πληροφορία.

Παρά την έκταση που πήρε το ζήτημα, εκείνη και ο επιχειρηματίας σύντοφός της εξακολουθού να κρατούν χαμηλούς τόνους και να αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις.

Παρ' όλα αυτά, ακόμη και μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της κρατούν χαμηλούς τόνους και επιλέγουν να αποφεύγουν τις δηλώσεις και τις συνεντεύξεις σχετικά με το ειδύλλιό τους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση