ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Eurovision:Το Σάββατο στις 21:00 στο κανάλι Mad

Σταύρη Φράγκου

Όσοι δεν καταφέρατε να δείτε την συναρπαστική βραδιά του Ελληνικού τελικού Eurovision συντονιστείτε στις 21:00 στο κανάλι του Mad.

Απολαύστε την δικιά μας Μαρία Έλενα Κυριάκου και τις εκπλήξεις της βραδιάς στο MAD.

Ο τελικός διεξήχθει στο νυκτερινό κέντρο Έναστρον στις 21:00, με παρουσιάστριες τις γλυκύτατες Ντορέττα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη.

Είχαν δίπλα τους δύο τραγουδίστριες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα σε παλιότερες Eurovision, την Μπέσυ Αργυράκη και την Ελπίδα.

Το My number one, το τραγούδι όπου πριν από δέκα χρόνια έφερε την Eurovision στην Ελλάδα ερμήνευσαν οι πέντε υποψήφιοι και όχι η Έλενα Παπαρίζου. Στην συνέχεια το συγκρότημα Boys and Noise τραγούδησε το Die for You των Antique με την συμμετοχή τους στην Eurovision του 2001.

Η guest star, Έλενα Παπαρίζου ερμήνευσε το τραγούδι της Κοντσίτα που κέρδισε την περσινή Eurovision και χάρισε την πρωτιά στην Αυστρία. Εκτός από το Rise like a phoenix μας χάρισε και δυο νέα υπέροχα τραγούδια της.

Οι πέντε υποψήφιοι ερμήνευσαν τα τραγούδια τους με αυτή την σειρα,
C: Real,«Crash And Burn», Θωμαή Απέργη, «Jazz & Συρτάκι», Barrice, «Ela», Shaya, «Sunshine» και Μαρία Έλενα Κυριάκου το «One Last Breath».

Οι περσινοί εκπρόσωποι της Ελλάδας, Freaky Fortune και ο RiskyKidd ερμήνευσαν το «Rise Up» σε μια διασκευή έκπληξη. Επίσης ο Λούκας Γιώρκας τραγούδησε το «Watch My Dance». Μεγάλη επίσης έκπληξη της βραδιάς ήταν και το reunion των ONE όπου μας χάρισαν το «Gimme» από τον διαγωνισμό του 2002 που εκπροσώπησαν την Κύπρο. Στην σκηνή εμφανίστηκε και ο Θάνος Καλλίρης, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα με το συγκρότημα «Bang» και το τραγούδι «Stop» το 1987, με τους Kings, καθώς και ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου, Γιάννης Καραγιάννης.


Ο νικητής του ελληνικού τελικού Eurovision, ανακοινώθηκε μετά την τελευταία εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου…Η δικιά μας Μαρία Έλενα Κυριάκου θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 60η Eurovision στην Αυστρία με το «One Last Breath».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση