ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Eurovision : Θρίλερ για τη Demy στη σκηνή

Εξελίξεις στο διαγωνισμό τραγουδιού με την ελληνική υποψηφιότητα να πρωταγωνιστεί σε ένα... θρίλερ. Και μπορεί σε κάποιους να φανεί υπερβολικό, αλλά είναι αλήθεια πως χθες το βράδυ, το "This is love" αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα που ξεπεράστηκε κατ' αρχάς στην ψυχραιμία και το ταλέντο της Demy, ενώ στη συνέχεια ανέλαβαν ρόλο τα στελέχη της ελληνικής αποστολής ώστε να αποφευχθούν δυσάρεστα αποτελέσματα..!

Το βράδυ ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί η τελική πρόβα του πρώτου ημιτελικού. Η πρόβα αυτή, ως είθισται, μαγνητοσκοπείται σε κανονική ροή ώστε να υπάρχει κι ως back up σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, αλλά και επειδή το γύρισμα αυτό στέλνεται στις χώρες που ψηφίζουν στον πρώτο ημιτελικό προκειμένου να ψηφίσουν οι επιτροπές τους.

Έτσι λοιπόν χθες η Demy ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε το "This is love", αλλά υπήρχαν σημαντικά τεχνικά λάθη. Συγκεκριμένα, από το ξεκίνημα του τραγουδιού η Demy δεν άκουγε καθόλου στο ακουστικό της τους συνεργάτες της, που της κάνουν τα φωνητικά στο τραγούδι. Γνωρίζοντας πως η πρόβα μαγνητοσκοπείται ως "ζωντανό" πρόγραμμα και για να μην δημιουργήσει πρόβλημα "κατέβηκε" τόνο για να το βγάλει, χωρίς να γνωρίζει τι έχει γίνει.

Το σημαντικό όμως είναι πως το τι ακριβώς γινόταν δεν το γνώριζαν ούτε οι διοργανωτές αφού όλα ακούγονταν κανονικά. Και πράγματι, στο στάδιο, στην Αρένα, ο ήχος ακουγόταν φυσιολογικά, με τη Demy και τους συνεργάτες της στα φωνητικά, όταν όμως στο ακουστικό της ερμηνεύτριας και στον αέρα τα φωνητικά... απουσίαζαν. Όσοι λοιπόν βλέπαμε την πρόβα από το Press Room στο Κίεβο, τον "αέρα", καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά... αλλά χωρίς να μπορούμε να διευκρινίσουμε τι ακριβώς γινόταν.

Το μυστήριο αυτό "έλυσαν" οι ειδικοί με πρώτο και καλύτερο τον Δημήτρη Κοντόπουλο που κατάλαβε ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και ναι μεν στο στάδιο ακούγονταν όλα καλά, αλλά δεν συνέβαινε το ίδιο και με τον αέρα. Αμέσως λοιπόν υπήρξε κινητοποίηση και μετά το γύρισμα με την εμφάνιση της Demy, κι ενώ ο διαγωνισμός συνεχιζόταν κανονικά, ο συνθέτης με τα στελέχη της ΕΡΤ επισήμαναν στους διοργανωτές ότι υπήρχε έντονο τεχνικό λάθος.

Το ηχητικό αποτέλεσμα, παρά την ψυχραιμία τη Demy, δεν ήταν αυτό που ήθελε ο συνθέτης και έτσι η ΕΡΤ ζήτησε από τους διοργανωτές να το διορθώσουν. Βέβαια αυτό δεν συμβαίνει καθόλου εύκολα, αφού ακόμα και λάθος να κάνει ο ερμηνευτής πρέπει να συνεχίσει σε ρυθμό "ζωντανού". Μόνο που αυτή τη φορά το λάθος δεν οφειλόταν στη Demy, αφού αντίθετα μάλιστα, έκανε ό,τι μπορούσε για να "σώσει" την κατάσταση.

Ενώ λοιπόν ο διαγωνισμός συνεχιζόταν, τα στελέχη της ΕΡΤ μαζί με το συνθέτη και τη δισκογραφική εταιρεία της Demy, έδιναν αγώνα για να διορθωθεί το τεχνικό λάθος και να ακούσουν οι επιτροπές που θα ψηφίσουν το τραγούδι... όπως πρέπει να είναι! Τελικά το "θρίλερ" είχε αίσιο τέλος καθώς μετά την εμφάνιση όλων των διαγωνιζομένων του πρώτου ημιτελικού, οι παρουσιαστές ανέφεραν το λάθος που είχε γίνει τονίζοντας πως η Ελληνίδα ερμηνεύτρια θα έχει μία ακόμα ευκαιρία να τραγουδήσει "This is love", αλλά χωρίς τώρα τεχνικά λάθη.

Παρά την κούραση αλλά και την ψυχολογική πίεση που είχε βιώσει η Demy μέχρι να καταλάβουν οι διοργανωτές το λάθος τους, ανέβηκε για δεύτερη φορά στη σκηνή και ευτυχώς αυτή τη φορά δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα κι η μαγνητοσκόπηση έγινε κανονικά και σωστά!

πηγή: MelasBlog - Newsit

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X