ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Eurovision 2019: Πότε θα κυκλοφορήσει το ''Replay'';

Δέσποινα Άσπρου

Η Τάμτα την προηγούμενη βδομάδα ταξίδεψε για λίγες μέρες στην Σουηδία ώστε να ηχογραφίσει το "Replay", το τραγούδι με το οποίο πρόκειται η τραγουδίστρια να εκπροσωπήσει το νησί μας στον 64ο ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το Μάιο στο Ισραήλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις της Τάμτα για την προσωπική της ζωή, o Πάρης Κασιδόκωστας και η Εurovision

Η Τάμτα βρέθηκε για πρώτη φορά στο στούντιο με τους δημιουργούς του «Replay» Alex P, Teddy Sky, Kristoffer Fogelmark, Victory Svensson, Albin Nedler, ονόματα τα οποία έχουν συνεργαστεί με διεθνούς φήμης καλλιτέχνες όπως οι One Direction, ο Mark Anthony, η Demi Lovato, ο Avicii, η ΜΟ, οι 5SOS, η Jennifer Lopez, η Nicki Minaj, ο Arash και άλλοι. Η ίδια ομάδα είχε συνεργαστεί ξανά με την Τάμτα στο single της «Unloved» που κυκλοφόρησε το 2015.

Η ηχογράφηση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία με το κλίμα μεταξύ της τραγουδίστριας και των παραγωγών να είναι ιδιαίτερα θετικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες η παραγωγή του «Replay» αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες και το τραγούδι θα κυκλοφορήσει τις πρώτες μέρες του Μαρτίου. Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι πρόκειται να πραγματοποιηθούν μέσα στον Φεβρουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X