ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Eurovision 2015: Αυτές είναι οι πιο λαμπερές φετινές παρουσίες

Σταύρη Φράγκου

Πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη της Αυστρίας με επιτυχία ο 60ος διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision. Αξίζει να συγχαρούμε τη διοργανώτρια χώρα όσο και τις αποστολές των χωρών που ετοιμάζονταν για τη μεγάλη βραδιά με πυρετώδεις ρυθμούς.

H φετινή νικήτρια χώρα του 60ου τελικού διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision είναι η Σουηδία με εκπρόσωπο τον Måns Zelmerlöw και με τα απίστευτα γραφικά που συνοδεύαν το Heroes. Με 5 νίκες μέχρι τώρα σαν χώρα ο Måns Zelmerlöw πρόσθεσε ακόμη μια κάνοντας τις 6. Απλή η εμφάνιση του στη σκηνή με απλό top και δερμάτινο παντελόνι δεν χρειάστηκε να προσθέσει τίποτα για να πάρει την πρωτιά. "Είμαστε όλοι ήρωες", δήλωσε ο φετινός νικητής. Παρέλαβε το βραβείο από την εντυπωσιακή Conchita περσινή νικήτρια του διαγωνισμού η οποία άλλαξε, φορώντας μαύρη δημιουργία με το πάνω μέρος της να είναι ντυμένο με κρύσταλλα Swarovski. 

Η Κύπρος, και η Ελλάδα που εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό μέσα από τους δύο ημιτελικούς , εμφανίστηκαν στην 11η και 15η θέση αντίστοιχα κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους ακόμη μια φορά.

Εντυπωσιακές πριν από την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή οι Arabella Kiesbauer, Alice Tumler και η Mirjam Weichselbraun. Με φορέματα που κάνουν τις παρουσιάστριες της βραδιάς να λάμπουν από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Όμορφο φυσικό μακιγιάζ και χτενίσματα που τις κολακεύουν επέλεξαν ασημένια φορέματα με Swarovski για το κλείσιμο του 60ου τελικού διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision.

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου που ήδη από τον ημιτελικό εντυπωσίασε το κοινό με το τραγούδι της «One last breath» και την καταπληκτική ερμηνεία της, ήταν άλλη μια φορά καθηλωτική.
Εμφανίστηκε με maxi δημιουργία Δημήτρης Πέτρου σε αποχρώσεις του γκρί με μαύρη λεπτομέρεια ενώ όλο το φόρεμα ήταν ντυμένο με κρύσταλλα. Ήταν μια εμφάνιση όντως χάρισε λάμψη στη σκηνή του 60ου τελικού διαγωνισμού Eurovision.

H τραγουδίστρια Edurne με το Amanecer εκπρόσωπος της Ισπανίας είναι αναμφισβήτητα από τις πιο sexy παρουσίες της βραδιάς. Με κόκκινη maxi δημιουργία και μανικία σε στυλ φτερών νυχτερίδας όπου κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του τραγουδιού το κόκκινο φόρεμα αφαιρείται και αποκαλύπτεται ακόμα μια εντυπωσιακή δημιουργία με αρκετές διαφάνειες φτιγμένη από Swarovski. Η 29χρονη Edurne Garcia εκτός από καταπληκτική φωνή, διαθέτει και άκρως θηλυκό κορμί. Αξίζει να αναφέρουμε ότι έχει σχέση με τον τερματοφύλακα της Manchester United, David De Gea και έχει ψηφιστεί ως η πιο σέξι γυναίκα της Ισπανίας. Η Edurne με την εμφάνισή της αλλά και την σκηνική της παρουσία έχει κάνει τους πάντες να μιλάνε για εκείνη.

Η Polina Gagarina της Ρωσσίας με το A Million Voices εντυπωσίασε τόσο με τη φωνή της, όσο και με την εμφάνισή της. Έκλεψε όντως τα βλέμματα στη σκηνή με λευκή εντυπωσιακή και σέξυ δημιουργία από τον Alexander Terekhov, με έντονο κόψιμο στο ντεκολτέ του φορέματος.

Η 28χρονη Tamar Kaprelian έκλεψε τις εντυπώσεις με την σαγηνευτική ομορφιά της. Όσο για τη δημιουργία που επέλεξε δεν ήταν κάτι που θα κέρδιζε τα σχόλια των θεατών αλλά σαν σύνολο ήταν σκοτεινό αλλά εντυπωσιακό.

Η Nina Sublatti μόλις 20 ετών εκτός από τραγουδίστρια είναι και μοντέλο και ανέβηκε στη σκηνή ερμηνεύοντας το τραγούδι Warrior. Από τις σχετικά εξεζητημένες εμφανίσεις, επέλεξε για να ντύσει την ερμηνεία της playsuit σε μαύρο χρώμα με έντονα φτερά στους ώμους που έκαναν το σύνολο πιο gothic.

H Debrah Scarlett εκπροόσωπος της Νορβηγίας ξεχώρισε για το ιδιαίτερο στυλ της στη σκηνή σε total λευκό σύνολο με crop top και A-line φούστα.

Η Marjetka καθηλώσε με τα γαλάζια μάτια της και το τραγούδι "Here for You". Με το βασικό αξεσουάρ της τα ακουστικά νιώθοντας τον παλμό του τραγουδιού και την άσπρη maxi δημιουργία από δαντέλα και δίχτυ ήταν κολακευτική στη σκηνή.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση