ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Eurovision 2013: Το MAD παραγωγός του ελληνικού τελικού

Παρά τα όσα ακούστηκαν για την ελληνική συμμετοχή στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, τελικά η Ελλάδα όχι μόνο ταξιδεύει στο Μάλμε της Σουηδίας αλλά έχει «σύμμαχό» της και το απόλυτο μουσικό κανάλι MAD. Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, το MAD TV αναλαμβάνει την παραγωγή του ελληνικού τελικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί αρχές Φεβρουαρίου.

Όπως καταλαβαίνετε, μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες της ΕΡΤ τα τελευταία δύο με τρία χρόνια στη διοργάνωση της βραδιάς για την επιλογή του τραγουδιού με το οποίο η γειτονική μας χώρα θα πάει στην Eurovision, το MAD TV θα παρουσιάσει ένα τελικό αντάξιο μεγάλων μουσικών εκδηλώσεων, που δεν θα έχει να ζηλέψει σε τίποτα από το εξωτερικό.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό οι τέσσερις υποψήφιοι που διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον 58ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision είναι οι Αγγελική Ηλιάδη, Θωμαή Απέργη, Alex Leon μαζί με την Georgina και το συγκρότημα Koza Mostra μαζί με τον ρεμπέτη Αγάθωνα.

Πιο συγκεκριμένα, το MAD TV ανέλαβε την παραγωγή του ελληνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα, με σκοπό την πραγματοποίηση μιας ειδικής εκδήλωσης, με live εμφανίσεις από ντουέτα-έκπληξη και διεθνείς special guests, στα πρότυπα των μεγάλων μουσικών events που διοργανώνει με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. (π.χ. MAD Video Music Awards, Madwalk, Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita).

Επίσης, σκοπός του MAD TV είναι ν’ αγκαλιάσει την ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της, από την ανακοίνωση των υποψήφιων καλλιτεχνών έως και την εμφάνιση του εκπροσώπου μας στο Μάλμε της Σουηδίας, δίνοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής από όλα τα μέσα του.

Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει την παραγωγή των βιντεοκλίπ των υποψήφιων τραγουδιών, ειδικών εκπομπών, promo clips και ειδικών αφιερωμάτων με airplay στα μέσα του MAD TV, καθώς και διαγωνισμούς.

Επιπλέον, μετά την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ελλάδας στο διαγωνισμό της Eurovision, το μουσικό κανάλι είναι υπεύθυνο για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το οποίο θα περιλαμβάνει εμφανίσεις και συνεντεύξεις του εκπροσώπου σε διεθνή ΜΜΕ, καθώς και την ευρύτερη προβολή του μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Εν κατά κλειδί, το MAD TV θα στηρίξει τη δράση της ελληνικής αποστολής, παρακολουθώντας και μεταδίδοντας κάθε δραστηριότητά της με ενημερωτικά ειδικά αφιερώματα έως την τελική της εμφάνιση στη Σουηδία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Eurovision 2013  |  MAD TV  |  gossip  |  celeb  |  people

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X