ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi φόρεμα με βολάν και sneakers
 

Eurovision 2013: Τα προγνωστικά των πρακτορείων στοιχημάτων

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για τον 58ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, με τις χώρες που συμμετέχουν φέτος να βρίσκονται ήδη στο Malmo της Σουηδίας.

Σήμερα, μάλιστα, οκτώ χώρες, ανάμεσά τους και η Κύπρος, πραγματοποιούν την πρώτη πρόβα στη σκηνή του Malmo Arena.

Μέχρι στιγμής, το Μαυροβούνιο, το Βέλγιο, η Λευκορωσία και η Μολδαβία πραγματοποίησαν την πρώτη τους πρόβα, ενώ σειρά παίρνουν η Ιρλανδία, η Κύπρος, η Λιθουανία και η Σερβία.

Δύο βδομάδες πριν από τον μεγάλο τελικό και πριν καλά-καλά πραγματοποιηθούν οι πρόβες των χωρών που συμμετέχουν φέτος στον διαγωνισμό, τα πρακτορεία στοιχημάτων δίνουν τα δικά τους προγνωστικά.

Στο top 5 των πρακτορείων στοιχημάτων πέντε χώρες φλερτάρουν με την πρωτιά. Στην 5η θέση βλέπουμε τη συμμετοχή της Ιταλίας με τον τραγουδιστή Marco Mengoni και το τραγούδι «L’essenziale». Η 4η θέση δίνεται στη Ρωσία, ενώ η 3η θέση στη Νορβηγία. Στη 2η θέση ανεβαίνει η Ουκρανία, ενώ ως μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision βλέπουμε τη Δανία, με τη νεαρή εκπρόσωπό της, Emmelie De Forest, στο τραγούδι «Only Teardrops».

Αξίζει να σημειώσουμε πως και η περσινή μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού, η Loreen, βρισκόταν στην κορυφή των προγνωστικών των πρακτορείων στοιχημάτων από την αρχή του διαγωνισμού μέχρι και το τέλος.

Μέχρι στιγμής, η Ελλάδα βρίσκεται στη 12η θέση, ενώ η Κύπρος με τη Δέσποινα Ολυμπίου και το τραγούδι «Αν με θυμάσαι» στην 23η.

Δείτε την Emmelie De Forest να ερμηνεύει το τραγούδι «Only Teardrops» για τη Δανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση