ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Eurovision 2013: Ο ελληνικός τελικός «παίζει» στο MAD TV

Έχει καθιερωθεί ως το απόλυτο μουσικό κανάλι σε Ελλάδα και Κύπρο και στη διάρκεια των χρόνων έχει κατορθώσει με τα έμπειρα στελέχη του να πραγματοποιήσει μουσικά events αντάξια του εξωτερικού όπως Mad Video Music Awards, Mad Walk, Ημέρα θετικής Σκέψης Amita Motions, Mad Secret Concert κ.ά.

Το MAD TV, για πρώτη φορά στα χρονικά της ελληνικής αποστολής στο θεσμό της Eurovision, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της κρατικής τηλεόρασης (ΕΡΤ), αναλαμβάνει την παραγωγή του ελληνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 58ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Σκοπός του MAD TV είναι  ν’ αγκαλιάσει την ελληνική συμμετοχή στο διαγωνισμό της Eurovision καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της, από την ανακοίνωση των υποψήφιων καλλιτεχνών έως και την εμφάνιση του εκπροσώπου μας στο Μάλμε της Σουηδίας, δίνοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προβολής από όλα τα μέσα του.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την παραγωγή των βιντεοκλίπ των υποψήφιων τραγουδιών, ειδικών εκπομπών, promo clips και ειδικών αφιερωμάτων με airplay στα μέσα του MAD, καθώς και διαγωνισμούς.

Επιπλέον, μετά την ανάδειξη του εκπροσώπου της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, το MAD είναι υπεύθυνο για το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το οποίο θα περιλαμβάνει  εμφανίσεις και συνεντεύξεις του εκπροσώπου μας σε διεθνή ΜΜΕ, καθώς και την ευρύτερη προβολή του μέσω των κοινωνικών δικτύων.

Τέλος, το MAD  TV θα στηρίξει τη δράση της ελληνικής αποστολής, παρακολουθώντας και μεταδίδοντας κάθε δραστηριότητά της με ενημερωτικά ειδικά αφιερώματα έως την τελική της εμφάνιση στη Σουηδία.

Οι υποψήφιοι καλλιτέχνες που θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στον μεγάλο τελικό που θα διοργανώσει το μουσικό κανάλι στα μέσα Φεβρουαρίου είναι οι Θωμαή Απέργη, η Αγγελική Ηλιάδη, οι Koza Mostra ft. Αγάθων Ιακωβίδης και Alex Leon.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Eurovision 2013  |  MAD TV  |  gossip  |  celeb  |  people

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση