ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Eurovision 2013: Αποφασίζει σήμερα το ΡΙΚ για τον εκπρόσωπό μας

Η Eurovision ανέκαθεν ήταν σημείο αναφοράς για το ΡΙΚ αλλά και για όλα τα εγχώρια media που ενδιαφέρονται για τον ευρωπαϊκό θεσμό.

Μετά την περσινή μας εκπροσώπηση με την Ήβη Αδάμου, το κρατικό κανάλι έχοντας ως βάση την υφιστάμενη οικονομική κρίση που μαστίζει στον τόπο μας αποφάσισε να κάνει όσο το δυνατό περισσότερες περικοπές και στο θέμα Eurovision.

Αν και είχαν ακουστεί στην αρχή διάφορα πως το καλύτερο θα ήταν η Κύπρος φέτος να ακολουθήσει το παράδειγμα άλλων ευρωπαϊκών χωρών που είπαν «όχι» στο θεσμό (επικαλούμενες την οικονομική κρίση), εντούτοις το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε η χώρα μας να δώσει και φέτος το «παρών» της στο Μάλμε της Σουηδίας τον προσεχή Μάιο.

Μέχρι στιγμής στο τραπέζι των συζητήσεών τους υπάρχουν undercover πέντε ερμηνευτές που έχουν πίσω τους δισκογραφικές εταιρείες, οι οποίες θα αναλάβουν και το μεγαλύτερο βάρος εξόδων της Eurovision.

Οι πέντε τραγουδιστές που πλησίασαν το ΡΙΚ και υπέβαλαν την υποψηφιότητά τους για να εκπροσωπήσουν την Κύπρο στο Μάλμε της Σουηδίας είναι η Δέσποινα Ολυμπίου, η Βαλάντω Τρύφωνος, η Βέρα Μπούφη, ο Φίλιππος Κωνσταντίνος (πρώην μέλος των ONE) και ο Γιώργος Δούκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του must.com.cy το ΡΙΚ στις 17:00 το απόγευμα θα προσέλθει σε σύσκεψη με σκοπό να αποφασίσει ποιος από τους πέντε θα μας εκπροσωπήσει στον 58ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.

Το μεγάλο φαβορί πάντως φαίνεται να είναι η Βαλάντω Τρύφωνος, τη σύνθεση του τραγουδιού της οποίας θα υπογράφει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Eurovision 2013  |  gossip  |  celeb  |  people

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση