ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Eurovision 2012: Πέντε νικητές επιστρέφουν απόψε στο Crystal Hall

Για όλους εσάς που απόψε ο δεύτερος ημιτελικός είναι κατά κάποιο τρόπο αδιάφορος μιας και δεν συμμετέχει ούτε η Κύπρος ούτε η Ελλάδας σας λέμε πως κάνετε λάθος.

Η διοργανώτρια χώρα έβαλε στόχο να μας κρατήσει το ενδιαφέρον και απόψε γι’ αυτό και επιστράτευσε πέντε αγαπημένους νικητές της Eurovision των προηγούμενων χρόνων.

Απόψε λοιπόν και λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ως προς το ποιες δέκα χώρες θα εξασφαλίσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό, οι τηλεθεατές αλλά και το κοινό που θα βρίσκεται στο Crystal Hall θα απολαύσει επί σκηνής τον Dima Bilan ο οποίος θα τραγουδήσει το «Believe», τη Marja Serifovic που θα ερμηνεύσει την μπαλάντα «Molitva», τον Alexander Rybak ο οποίος με το βιολί του θα παίξει και θα τραγουδήσει το «Fairytale» και τη Γερμανίδα τραγουδίστρια Lena που θα ξεσηκώσει το κοινό με το τραγούδι της «Satellite».

Κι αν νομίζετε πως οι εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν οι διοργανωτές σταματάνε εδώ, μάλλον κάνετε λάθος μιας και στη σκηνή του Crystal Hall θα δούμε και τους περσινούς νικητές του Αζερμπαϊτζάν Ell & Nikki να ερμηνεύουν το πρώτο τραγούδι που κέρδισε στην Eurovision το 1974, το «Waterloo» των ABBA.   

Δείτε τον Alexander Rybak να ερμηνεύει το «Fairytale».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Eurovision 2012  |  Gossip  |  Celebs  |  People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση