ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Eurovision 2012: Dora και Ελευθερία Ελευθερίου τα μεγάλα φαβορί

Απόψε ο μεγάλος τελικός της Ελλάδας

Η Ελλάδα χορεύει σε ρυθμούς Eurovision μιας και απόψε το βράδυ τηλεοπτικό κοινό και κριτική επιτροπή ψηφίζουν το τραγούδι το οποίο θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον 57ο  Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού. Μια δισκογραφική εταιρεία, τέσσερις υποψήφιοι διεκδικούν το ένα και μοναδικό πολυπόθητο εισιτήριο για το Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Ο αποψινός τελικός θα διεξαχθεί στο εμπορικό κέντρο River West με οικοδεσπότες του δημοσιογράφους της ΕΡΤ Μαρία Κοζάκου και Γιώργο Φραντζεσκάκη. Η τηλεοπτική μετάδοση του show θα γίνει στις 22.00 ενώ θα δώσουν το «παρών» τους στον τελικό και θα τραγουδήσουν εκπρόσωποι άλλων χωρών όπως η δική μας Ήβη Αδάμου, η Sofi Marinova από τη Βουλγαρία και η Anggun από τη Γαλλία.

Από την αποψινή διοργάνωση δεν θα απουσιάζει ο περσινός εκπρόσωπος της Ελλάδας, Λούκας Γιώρκας. Το καλλιτεχνικό κομμάτι θα «ντύσουν» μουσικά ο Γιώργος Σαμπάνης και ο Χρήστος Π. Αξίζει να σημειώσουμε πως και οι τέσσερις υποψήφιοι στεγάζονται κάτω από την ίδια δισκογραφική εταιρεία, την Universal, η οποία έχει αναλάβει και όλα τα έξοδα του promo tour.

Σύμφωνα με τα ως τώρα προγνωστικά, η Dora και η συμπατριώτισσά μας Ελευθερία Ελευθερίου θεωρούνται τα μεγάλα φαβορί και φλερτάρουν με το εισιτήριο για το Μπακού.

Δείτε τη σειρά εμφάνισης των τεσσάρων υποψήφιων τραγουδιών του αποψινού τελικού της Ελλάδας.

1. «Baby I’m Yours»
Μουσική: Ηλίας Πανταζόπουλος, Franc
Στίχοι: Νεκτάριος Τυράκης
Ερμηνεία: Dora
 


2. «Killer Bee»
Μουσική: Χρήστος Δάντης
Στίχοι: Λεωνίδας Χατζάρας
Ερμηνεία: Cassiopeia

 

3. «No Parking»
Μουσική και στίχοι: George Samuelson, Λεωνίδας Χατζάρας
Ερμηνεία: Velvet Fire

 

4. «Aphrodisiac»
Μουσική: Δημήτρης Στάσσος
Στίχοι: Mikaela Stenstrom, Dajana Loof
Ερμηνεία: Ελευθερία Ελευθερίου

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Eurovision 2012  |  Gossip  |  Celebs  |  People

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση