ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Europa Donna Κύπρου: Βήμα-Βήμα μαζί κερδίζουμε τη ζωή

Οι δρόμοι της Λευκωσίας "ντύθηκαν" στα ροζ χθες το απόγευμα, γύρω στις πέντε, με αφορμή τη μεγάλη ροζ πορεία που διοργάνωσε η Europa Donna Κύπρου.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην οδό Στασικράτους και πορεύθηκε μέχρι την Τράπεζα Πειραιώς. Η πορεία τελέστηκε υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας ,Άντρης Αναστασιάδη, ενώ ανάμεσα στο κοινό ήταν πολιτικά πρόσωπα, εκπρόσωποι οργανωμένων συνόλων, άτομα των media, της μόδας και άλλες γνωστές προσωπικότητες.

Την πορεία οδήγησε η ομάδα των νεαρών γυναικών που περπάτησαν φορώντας ροζ περούκες και κρατώντας το πανό που ζητούσε για ακόμη μία φορά τη δημιουργία εξειδικευμένου κέντρου καρκίνου του μαστού.

Με το τέλος της πορείας 84 λευκά μπαλόνια αφέθηκαν στον αέρα, εις μνήμην των γυναικών αλλά και των ανδρών που έχασαν τη ζωή τους το 2012. Στην είσοδο του οικήματος της Τράπεζας Πειραιώς τοποθετήθηκαν 565 ροζ σιλουέτες, μία για κάθε νέα διάγνωση που σημειώθηκε τη  χρονιά που μας πέρασε, 2 γαλάζιες για τα περιστατικά που αφορούν τους άνδρες και 84 για τα άτομα που έχασαν τη ζωή τους.

Η πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, Στέλλα Κυριακίδου, κατά την ομιλία της δήλωσε μεταξύ άλλων: «Μακάρι κάθε χρόνο τα περιστατικά να είναι λιγότερα και να πορευόμαστε μόνο με τα σάλια μας. Περπατούμε για την ελπίδα, δίνουμε ένα μήνυμα ζωής. Την πορεία οδηγούν οι νεαρές γυναίκες της Europa Donna Κύπρου, οι οποίες διάλεξαν, φορώντας τις ροζ περούκες, να μην χαθούν στο πλήθος αλλά να ξεχωρίζουν. Η σιωπή σπάζει, τα πρόσωπα πλέον δεν κρύβονται και αυτές στέλνουν με τη σειρά τους το δικό τους μήνυμα, απαιτώντας τη δημιουργία ενός εξειδικευμένου κέντρου καρκίνου του μαστού», είπε μεταξύ άλλων η κυρία Στέλλα Κυριακίδου. 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση