ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: ριγέ πουκάμισο, καμπάνα jean παντελόνι και άρβυλα
 

Έτσι ντυθήκαμε εμείς στα Τράπεζα Κύπρου MAN of the Year awards 2018

Τα Τράπεζα Κύπρου MAN of the year awards πραγματοποιήθηκαν και αυτή την χρονιά, αφήνοντας πίσω όμορφες στιγμές, συγκίνηση, και αισιοδοξία για το μέλλον.

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι γυναικείες παρουσίες που βρέθηκαν εκεί και εμείς δεν μπορούμε να μην της σχολιάσουμε. Μια όμορφη βραδιά που οι κοπέλες των SPP media βρέθηκαν εκεί λαμπερές και πολύ στιλάτες και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η Αφροδίτη Δερματά ραδιοφωνική παραγωγός του Love Fm 100,7 επέλεξε μαύρο μάξι φόρεμα με έντονο βολάν αναδεικνύοντας την μέση της με μικρή χρυσή ζώνη.

Η δημοσιογράφος και αρχισυντάκτρια του ’90 Έλενα Αποστόλου επέλεξε μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή με λεπτομέρειες δαντέλας. Η Φαίδρα Σαρικάκη ραδιοφωνική παραγωγός του Love Fm 100,7 επέλεξε μια μεταλλιζέ δημιουργία με παγιέτα καταφέρνοντας μια λαμπερή εμφάνιση. Η Κρυσταλλία Zησιοπούλου που μας κάνει παρέα καθημερινά στον DeeJay 93,5 επέλεξε να φορέσει δημιουργία με κρόσσια Efi σε μαύρο χρώμα.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου ραδιοφωνική παραγωγός του DeeJay 93,5 επέλεξε μεταλλιζέ δημιουργία Suitcase την οποία συνδύασε με χρυσά παπούτσια. Η Νατάσα Αλεξάνδρου, διευθύντρια του περιοδικού Beautiful People επέλεξε άσπρο χρώμα, δημιουργία Gregory Morfi.

Η Φανή Παπαμιχαήλ, ραδιοφωνική παραγωγός του Love Fm 100,7 επέλεξε μπλε χρώμα κάνοντας μια φωτεινή εμφάνιση. Η Χριστιάνα Αρτεμίου που ακούμε κάθε πρωί μαζί με τον Τάσο Τρύφωνος στο Love Fm 100,7 επέλεξε άσπρο silk top με μαύρη παντελόνα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση