ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έτσι εξαφανίστηκε η Maricar - H συνάντηση με έναν άγνωστο

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στο δικαστήριο η μητέρα της Maricar στις 15/12/2017 είχε καταγγείλει ότι η 31χρονη ελλείπει από την οικία φιλικού της προσώπου από τις 13/12/2017.

Στην κατάθεση του το εν λόγω φιλικό πρόσωπο ανέφερε ότι στις 13/12/2017 περίπου η ώρα 10 η Maricar εγκατέλειψε τον χώρο αναφέροντας ότι θα συναντούσε άγνωστο πρόσωπο το οποίο θα την μετέφερε για να συναντήσει τον αδερφό του συντρόφου της, ο οποίος απεβίωσε την 01/12/2017.

Σύμφωνα με την ίδια δεν γνώριζε το πρόσωπο που θα συναντούσε, ωστόσο, από μαρτυρία προκύπτει ότι ο εν λόγω άγνωστος, ήταν ο 35χρονος ύποπτος. Όπως αναφέρθηκε στη μαρτυρία, η 31χρονη ουδέποτε είχε συνάντηση με τον αδελφό του αποβιώσαντα συντρόφου της όπως ήταν προγραμματισμένο.

Στις 23/02/2018 εντοπίστηκε η άδεια προσωρινής παραμονής της Maricar στην περιοχή των Αγίων Ομολογητών. Μέλη της αστυνομίας μετέβησαν στην περιοχή παραλαμβάνοντας τη σχετική άδεια, ενώ στη συνέχεια διενήργησαν εξετάσεις στη γύρω περιοχή χωρίς όμως να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα. Στο πλαίσιο των ερευνών, σύμφωνα με την μαρτυρία του υπαστυνόμου του ΤΑΕ Λευκωσίας Ιωάννη Γιωρκάτζη, ο ύποπτος επανασυνελήφθη την Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 και, ανακρινόμενος, παραδέχθηκε τη συνάντηση με την Maricar και έδωσε συγκεκριμένους ισχυρισμούς.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του κ. Γιωρκάτζη, πλέον, διερευνώνται τέσσερις δολοφονίες, ενώ από εξονυχιστικές έρευνες θα περάσουν ξανά οι ηλεκτρονικές συσκευές και οι συσκευές αποθήκευσης δεδομένων του υπόπτου. Την ίδια ώρα, αναμένεται ότι η αποκάλυψη των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του 35χρονου να αυξήσει τον αριθμό των καταθέσεων που θα ληφθούν.

Στοιχεία της Maricar σε χώρο του 35χρονου

 Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 35χρονος αντάλλαζε συχνά τηλεφωνικές κλήσεις με γυναίκα που βρίσκεται στις λίστες με τα ελλείποντα πρόσωπα. Πλέον, προκύπτει ότι η συχνότητα των τηλεφωνικών κλήσεων και οι ώρες κατά τις οποίες επέλεγε να συνομιλεί τηλεφωνικά μαζί της, δικαιολογούσαν στην έκδοση του νέου εντάλματος σύλληψης. Σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, η εν λόγω γυναίκα είναι η Maricar. Βάσει πληροφόρησής μας, συγκεκριμένα τεκμήρια που σχετίζονται με τη νεαρή, εντοπίστηκαν σε χώρο του 35χρονου υπόπτου.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι δεν έχει εντοπιστεί σορός, ενώ η νεαρή που ελλείπει από τον Δεκέμβριο του 2017, φαίνεται ότι ήταν στα υπ' όψιν των ανακριτών εξ αρχής.

ΠΗΓΗ: kathimerini.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X