ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Έτσι ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Ελένη Χατζίδου

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της η Ελένη Χατζίδου. 

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε στο Instagram το εξώφυλλο του νέου της single με τίτλο ''Η μικρή Ελένη'' ποζάροντας με ακάλυπτη την φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

''Δύο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φώτο και ανοίγοντας και τον ήχο. Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από την spicy το νέο μου single με τίτλο ''Η μικρή Ελένη'' και δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλη αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή ή μικρός! Νομίζω οτι δεν θα μπορούσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Είμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου.Κάπως έτσι θα ήθελα να το μάθετε. Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι και ένα εξώφυλλο! Ο Κυριάκος Γαλινός ο δημιουργός του τραγουδιού, μου το έστειλε και το άκουσα πριν μάθω οτι είμαι έγκυος και τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ'αυτή τη συγκυρία. Οπότε πέρα από συνθέτης και στιχουργός είναι μάλλον και μάντης!4 στίχοι απο παιδικά τραγουδάκια στο ρεφρέν ενός σημερινού τραγουδιού και να το δώσει σε μένα, ε, δεν είναι τυχαίο. Καλή ακρόαση!'', έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της. 

Ο έρωτας της τραγουδίστριας και του Ετεοκλή Παύλου ήταν κεραυνοβόλος, με τους δυο τους να είναι αχώριστοι από την πρώτη στιγμή. Ο ερχομός του πρώτου τους παιδιού σε λίγους μήνες θα ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση