ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Εθισμένη στο Twitter

Οι πρωταγωνίστριες της χθεσινής ημέρας δεν ήταν άλλες από την TV persona Ελένη Μενεγάκη και την απόλυτη star Άννα Βίσση, οι οποίες μοιράστηκαν το ίδιο πλατό του Alpha στην εκπομπή της πρώτης.

Η Άννα Βίσση, ανανεωμένη όσο ποτέ άλλοτε, «φόρεσε» τον πιο rock εαυτό της και μίλησε στην οικοδέσποινα της μεσημβρινής εκπομπής Ελένη. Η λαμπερή τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της αλλά και για το rockumentary Όσο έχω φωνή, το οποίο έκανε πρεμιέρα χθες βράδυ από τη συχνότητα του Alpha.

Πέρα όμως από τα φώτα και τις κάμερες, οι stars ανέβασαν από το προσωπικό τους τηλέφωνο στο πλατό της εκπομπής Ελένη, φωτογραφίες των δυο τους στο Twitter. Οι δύο πρωταγωνίστριες της χθεσινής ημέρας έγραψαν κάτω από τις φωτογραφίες σχεδόν το ίδιο πράγμα.

Η Ελένη Μενεγάκη έγραψε: «Εδώ με την Άννα… είναι κούκλα», με την Άννα να ανταποδίδει γράφοντας: «Εδώ με την Ελένη». Αξίζει να αναφέρουμε το γεγονός πως η Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε λογαριασμό στο Twitter εδώ και λίγες ημέρες και απ’ ό,τι γράφει έχει εθιστεί πολύ με το site κοινωνικής δικτύωσης.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής, πού τη χάνεις πού τη βρίσκεις, twitt-άρει παρέα με τους φίλους της!   


 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση