ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο ίδιος περιγράφει το άτυχο περιστατικό που του συνέβη.

newsroom must

Ένα ατυχές περιστατικό έζησε ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής, καθώς βρισκόταν σε εστιατόριο της Γλυφάδας χθες (08/06/21), έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της περιοχής.

Το δημοσίευμα, αναφέρει ότι ο ίδιος, καθώς απολάμβανε το γεύμα του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω, χτυπώντας το κεφάλι του στην διπλανή καρέκλα. Με το «σκίσιμο» να είναι μεγάλο, τον ίδιο να γεμίζει αίματα, και τον κόσμο να πανικοβάλλεται, ενώ ταυτόχρονα η παρέα του φώναζε «βοήθεια».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Leuteris Pantazis (@lepa_official)

Το περιστατικό περιέγραψε και ο ίδιος, στην ‘On Time’ (Σπυριδούλα Τριάντου), λέγοντας «Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα κάτω. Πολύ ξαφνικά. Χτύπησα στην άλλη καρέκλα το κεφάλι μου και μετά έπεσα στο πάτωμα. Φοβήθηκαν όλοι, φοβήθηκα και εγώ, γιατί ένιωθα κάτι στο κεφάλι να τρέχει και έβαλα το χέρι μου να το πιάσω και γέμισα αίματα. Ήταν σοκαριστικό. Αμέσως μου έφεραν πάγο ενώ κάλεσαν το ασθενοφόρο. Τώρα είμαι καλύτερα, παίρνω βέβαια αντιβίωση… Μέσα στην ατυχία μου ήμουν τυχερός, αφού χτύπησε στην άλλη καρέκλα που με κράτησε. Αν έπεφτα στο πάτωμα, θα ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X