ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Έσπασε η «καυτή» τριάδα του GNTM: Ποια αποχώρησε;

Δέσποινα Άσπρου

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου του Greece’s Next Top Model είδαμε αρκετά πράγματα που δεν περιμέναμε! Αποκορύφωμα του επεισοδίου ήταν το «σπάσιμο» της «καυτής τριάδας» και η μεγάλη αποχώριση. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Τα κορίτσια του ριάλιτι μόδας είχαν την ιδέα να παίξουν το παιχνίδι του αναπτήρα, στο οποίο έκαναν ερωτήσεις η μία στην άλλη. Και κάπως έτσι κάποιες «άρπαξαν» την ευκαιρία και ρώτησαν πράγματα που στη συνέχεια προκάλεσαν εντάσεις και πανικό.
Ποια νομίζεις ότι «σπέρνει τη διχόνοια;», «Ποια νομίζεις ότι είναι διπρόσωπη;», «Ποια νομίζεις ότι δεν θα έπρεπε να έχει μπει ποτέ στο GNTM;», «Ποια αντιπαθείς πιο πολύ;», ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που στάθηκαν αφορμή για να τσακωθούν η Μικαέλα Φωτιάδη, η Εύη Ιωαννίδου και η Μέγκι Ντρίο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: O άγριος καβγάς της Μέγκι,της Εύης και της Μικαελλας

Αποτέλεσμα του τσακωμού ήταν η Μέγκη να μην μπορεί να συγκεντρωθεί στην φωτογράφηση με το νυφικό. Και κάπως έτσι, για να μην πολυλογούμε, η Μέγκι Ντριο που είναι σε όλους γνωστή από τα φαρμακερά σχόλια της για τις συμπαίκτριές της αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο.
Οι φίλες της πάντως, Μικαέλα και Εύη έκλαιγαν με λυγμούς κατά την αποχώρηση της παίκτριας αποσπώντας πολύ αρνητικά σχόλια από τις άλλες κοπέλες οι οποίες της αποκαλούσαν «drama queens».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση