ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Έρχεται το «The X Factor»

Το «The X Factor» επιστρέφει και αναζητά το νέο ελληνικό αστέρι της μουσικής μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ αλλά και του ΣΙΓΜΑ.

Μέσα από χιλιάδες υποψηφίους, η εκλεκτή κριτική επιτροπή αναλαμβάνει το δύσκολο έργο προκειμένου να ανακαλύψει τους πιο ξεχωριστούς και τους πιο ιδιαίτερους σε φωνητικές ικανότητες.

Ποιος έχει το X Factor μέσα του που θα πείσει την Πέγκυ Ζήνα, την Τάμτα, το Θοδωρή Μαραντίνη, αλλά και το Γιώργο Θεοφάνου; 

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η δημοσιογραφική διάσκεψη που έκανε ο ΣΚΑΙ το «The X Factor» αναμένεται να ξεκινήσει με τις οντισιόν που θα βγουν στον «αέρα» στα τέλη Μαρτίου ενώ η εκθαμβωτική Ευαγγελία Αραβανή θα αναλάβει να στηρίξει τους υποψήφιους και να μεταφέρει τον παλμό από τα παρασκήνια.  

Ένα ακόμα συν, ο Γιώργος Λεβέντης, Head of International Productions SYCO και εξαιρετικό στέλεχος της Παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, που μας εκπροσωπεί επάξια σε Αμερική και Ευρώπη και αποτελεί την ψυχή του σόου, θα βάλει τη δική του σφραγίδα στο ελληνικό «Τhe Χ FACTOR».

Ο Δημήτρης Λιγνάδης, θα αναλάβει το σκηνοθετικό μέρος του show ενώ X Factor χωρίς τον κορυφαίο σταρ Σάκη Ρουβά δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Για πρώτη φορά θα έχουμε μία εντελώς καινούρια διαδικασία casting, το περίφημο chair challenge: μια σκληρή και εξαιρετικά αγωνιώδη φάση που εξελίσσεται ακριβώς πριν από τα live shows προκειμένου οι κριτές να καταλήξουν στα άτομα που θα βάλουν τελικά στην ομάδα τους. Έχουν στην διάθεσή τους 4 καρέκλες και 12 άτομα τα οποία τις διεκδικούν. Κανένας δεν είναι βέβαιος ότι πέρασε, προτού τραγουδήσουν όλοι οι υποψήφιοι.

Τα πάντα μπορεί να αλλάξουν, ακόμα και για αυτούς που έχουν κερδίσει μια από τις καρέκλες, αφού μπορεί να χρειαστεί να την εγκαταλείψουν...  Και όταν πάρουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τα live αναλαμβάνει ο απόλυτος σταρ ο τραγουδιστής φαινόμενο Σάκης Ρουβάς, που φέτος γιορτάζει 25 χρόνια εκθαμβωτικής πορείας. 

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης,ως παρουσιαστής του «The X Factor» θα απογειώσει το ελληνικό μουσικό show πραγματοποιώντας το «EΧpect The UneΧpected» μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Εκεί στη διάσκεψη τύπου βρέθηκε και η... ψυχή του ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλης.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση