ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: strapless top,baggy jeans και μποτάκια
 

Έρχεται σκόνη και αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά θερμή αέρια μάζα αναμένεται από την Πέμπτη.

Σημέρα 23/4, περίοδοι με κυρίως αίθριοκαιρό θα εναλλάσσονται με αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οιάνεμοι θαπνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά θαλάσσιοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια μέχρι νότιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή, περίοδοι με κυρίως αίθριοκαιρό θα εναλλάσσονταιμε αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα αναμένεται σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, κυρίως στο εσωτερικό και τα ορεινά, για να κυμανθεί, από την Πέμπτη, πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση