ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: κάπρι παντελόνι, broderie πουκάμισο και kitten heels
 

Ερωτευμένα ζευγάρια μπροστά και πίσω από τις κάμερες

Μπορεί ο χώρος της τηλεόρασης να είναι δύσκολος και απαιτητικός, όμως υπάρχουν και οι περιπτώσεις που η καθημερινή εργασιακή ρουτίνα φέρνει κοντά κάποιους ανθρώπους, με αποτέλεσμα να προκύπτουν σχέσεις ζωής. 

Παρακάτω παρουσιάζουμε αγαπημένους έλληνες ηθοποιούς που έγιναν ζευγάρι και μοιράζονται τη ζωή τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. 

Θανάσης Ευθυμιάδης Άννα Ντιμιτρίεβιτς
Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της σειράς «Για την Άννα» και από τότε είναι μαζί. Οι δυο κόρες τους, Ζωή και Σοφία αποτελούν την μεγαλύτερη προτεραιότητά τους.

Πάνος Βλάχος-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

H σχέση τους ξεκίνησε στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς του Alpha «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», ενώ υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια εξαιτίας του χωρισμού τους. Ωστόσο το ζευγάρι επανασυνδέθηκε λίγους μήνες μετά και είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ.

Γιάννης Τσιμιτσέλης-Κατερίνα Γερονικολού

Ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια που γνωρίστηκε στην διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας ''Bachelor'', ενώ τώρα ετοιμάζονται να πρωταγωνιστήσουν στην κινηματογραφική ταινία που υπογράφει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, αλλά και στο θέατρο.

Μαριάννα Τουμασάτου-Δημήτρης Σταύρου

Γνωρίστηκαν στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του ΜEGA, «Βέρα στο δεξί», και πολύ σύντομα έγιναν ζευγάρι και παντρεύτηκαν ενώ απέκτησαν και μια κόρη που σήμερα είναι 8 χρονών.

   

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση