ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Επώνυμη Ελληνίδα συγκλονίζει: ''Με βίασαν και με πέταξαν σε ένα σοκάκι''

Δέσποινα Άσπρου

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, χθες 25 Νοεμβρίου, δημιουργήθηκε μία σειρά από πορτραίτα κακοποιημένων γυναικών με στόχο την αφύπνιση του κόσμο. Στο ανεξάρτητο αυτό project, που σχεδίασαν και πραγματοποίησαν ο γραφίστας-φωτογράφος Μάνος Ευχετζής με τη make up artist Ελένη Κοτσυφάκη, μιλούν 12 διαφορετικές γυναίκες από την Κρήτη, διαφόρων ηλικιών που κακοποιήθηκαν, μεταξύ αυτών και η Τζένη Χειλουδάκη, η οποία μπορεί να έχει περιγράψει ξανά την ιστορία της στο βιβλίο της, ωστόσο ακούγοντάς την μας κάνει να ανατριχιάζουμε.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Τζένη Χειλουδάκη, ένα από τα πλέον πολυσυζητημένα πρόσωπα της showbiz στα 90's.
Με μία ανάρτησή της λοιπόν στα social media, η άλλοτε προκλητική καλλονή παραδέχθηκε πως είχε πέσει θύμα βιασμού σε ηλικία 18 ετών και θέλησε να κάνει τις γυναίκες να σταματήσουν να φοβούνται να μιλήσουν.

«Αργά τη νύχτα με άρπαξαν, εκεί στα 18 μου, 3 άντρες τέρατα….. Με χτύπησαν, σακάτεψαν το σώμα, την ψυχή και το πνεύμα μου. 3 άντρες με άρπαξαν, 3 μέρες με βίαζαν, με πέταξαν άδεια σε ένα σοκάκι και μου είπαν αν μιλήσω θα με σκοτώσουν. Μάζεψα τα κομμάτια μου και έπεσα στην αγκαλιά της μάνας μου, που ήταν πάντα εκεί, στα δύσκολα μου. 3 άντρες με άρπαξαν, 3 μέρες με βίαζαν, 3 μέρες έκλαψα για αυτό και μετά σηκώθηκα και μίλησα και πάντα θα μιλώ και θα γράφω για αυτό. Τα 3 τέρατα είναι ακόμα στη φυλακή. Μέτα από μένα αναγνωρίστηκαν και από άλλα θύματά τους. Όλες εμείς σταματήσαμε ΑΥΤΑ τα τέρατα. Υπάρχουν πολλά όμως εκεί έξω ακόμα. Μίλα… Μπορείς… Για σένα, για όλες μας. Σήμερα, (σ.σ. χθες Κυριακή, 25 Νοεμβρίου) είναι η διεθνής ήμερα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών. Μη φοβάσαι. Μίλα. Άρχισε από σήμερα», έγραψε η ίδια στους λογαριασμούς της στα social media.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS