ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Επίθεση στην Αγγελική Νικολούλη: «Ξεκίνησε να διασύρει έναν άνθρωπο μόνο και μόνο για να γίνει γνωστή»

Ο Νίκος Σταθούλης, ο βιογράφος του Αλέξανδρου Ιόλα -ένας από τους διασημότερους συλλέκτες έργων τέχνης στον πλανήτη- ανέβασε μια φωτογραφία και ένα μήνυμα- επίθεση στην Αγγελική Νικολούλη μέσω του προφίλ του στο facebook.

Σαν σήμερα, πριν 32 ακριβώς χρόνια, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος -έκανε τα πρώτα της βήματα στον Ελεύθερο Τύπο ως αστυνομική συντάκτης- μαζί με την Μαρία Κάλλας -γνωστή τραβεστί της εποχής και πρώην συνεργάτη του Αλέξανδρου Ιόλα- επισκέφτηκαν τον προιστάμενο ποινικής δίωξης και εισαγγελίας κ. Στάμο, καταθέτοντας στοιχεία που έκαιγαν τον συλλέκτη.

Αυτά προήλθαν από την Μαρία Κάλλας και από έρευνα της δημοσιογράφου και έγιναν αιτία για να αρχίσει ο διασυρμός του Αλέξανδρου Ιόλα από τον Τύπο.

Ο ίδιος, δεν ξεχνά τη σημερινή ημέρα και έγραψε τα παρακάτω: «Σαν σήμερα: Αυτή η κατίνα που βλέπετε είναι η Αγγελική Νικολούλη. Μια άγνωστη τότε δημοσιογράφος (1983) αστυνομική συντάκτης στον Ελεύθερο Τύπο η οποία ξεκίνησε τον διασυρμό του Αλέξανδρου Ιόλα, για να γίνει απλά και μόνο γνωστή. Στη φωτό έχει πάρει αγκαζέ τον Αντώνη Νικολάου, ντυμένο Μαρία Κάλλας, και έχουν πάει μαζί στον προιστάμενο ποινικής δίωμης της εισαγγελίας κ. Στάμο… Και καμαρώνει…!!!».

Να σας ενημερώσουμε πως λίγη ώρα μετά ο ίδιος κατέβασε από το προφίλ του στο facebook την παραπάνω ανάρτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση