ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Επιστροφή στο σχολείο με στυλ

Ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε 20 προτάσεις για να εξοπλιστείτε με σχολικές τσάντες, κασετίνες και γραφική ύλη που θα κάνουν τα παιδιά σας να αδημονούν να πάνε σχολείο νωρίτερα. 

8+2 ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΣΑΝΤΑ

Πέρα από τα όμορφα χρώματα και σχέδια, υπάρχουν και άλλα κριτήρια ώστε να επιλέξετε τη σωστή σχολική τσάντα για το παιδί σας.

Ποιος είπε ότι είναι εύκολη υπόθεση η επιλογή της σωστής σχολικής τσάντας και ότι οι ήρωες που την κοσμούν ή τα χρώματά της θα πρέπει να είναι η μοναδική σας έγνοια; Οι ειδικοί μάς ενημερώνουν προειδοποιητικά, καθώς, αν ο μπόμπιρας σας αντιμετωπίζει ήδη κάποια προβλήματα με την σπονδυλική του στήλη ή τη μέση, τότε η ακαταλληλότητά της θα επιδεινώσει το πρόβλημα και μεγαλώνοντας το παιδάκι σας θα παρουσιάσει προβλήματα.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ:

  • Η κατάλληλη σχολική τσάντα είναι καταρχάς αυτή που φοριέται στην πλάτη, διαθέτει έναν εύκαμπτο σκελετό και ιδανικά δένει και στη μέση για να μοιράζεται το βάρος της, αντί να επιβαρύνει μόνο τους ώμους και τη σπονδυλική στήλη.
  • Τα λουριά της θα πρέπει να είναι ρυθμιζόμενα ανάλογα με το ύψος του παιδιού και η πλάτη της τσάντας που ακουμπάει στο παιδί να είναι κατασκευασμένη από ειδικό υλικό.
  • Θα ήταν καλύτερο να επιλέξετε μια υφασμάτινη τσάντα γιατί είναι πιο ελαφριά σε σχέση με την δερμάτινη.
  • Για τους λιλιπούτειους μαθητές επιλέξτε τσάντες με ενσωματωμένα ροδάκια, ιδιαίτερα εάν στον δρόμο από και προς το σχολείο δεν χρειάζεται να ανεβοκατεβαίνει σκαλοπάτια.
  • Να έχει τουλάχιστον 2-3 θήκες στο εσωτερικό της.
  • Τοποθετούμε πάντα τα βαρύτερα αντικείμενα πιο κοντά στην πλάτη του παιδιού και τα ελαφρύτερα μακριά απ' αυτήν.
  • Σιγουρευτείτε ότι τα αντικείμενα δεν  θα μετακινούνται μέσα στην τσάντα του παιδιού σας, ενόσω αυτό κινείται.
  • Θα πρέπει η σχολική τσάντα να αρέσει και στο παιδάκι σας, άρα δώστε του την ευκαιρία να επιλέξει μόνο του.

must know: Η τσάντα επιβάλλεται να είναι προσαρμοσμένη στο μέγεθος του παιδιού. Το βάρος μιας γεμάτης τσάντα δεν πρέπει να ζυγίζει παραπάνω από το 10% του βάρους του παιδιού.

Πηγή: Περιοδικό Beautiful People

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση