ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες: Κίτρινη Προειδοποίηση

Κίτρινη Προειδοποίηση για καταιγίδες από τη Μετεωρολογική

Κίτρινη Προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία για μεμονωμένες καταιγίδες που αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή με την ένταση της βροχόπτωσης να είναι γύρω στα 35 χιλιοστά την ώρα. Η Προειδοποίηση θα βρίσκεται σε ισχύ μέχρι τις 4 το απόγευμα.

Στο μεταξύ, το βράδυ της Κυριακής σημαδεύτηκε σε διάφορες περιοχές της Κύπρο από δυνατούς ανέμους, έντονες βροχοπτώσεις και καταιγίδες καθώς και βλάβες στο δίκτυο της ΑΗΚ με αποτέλεσμα διακοπή ρεύματος σε διάφορες περιοχές.

Οι περιοχές χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα:


Το δελτίο καιρού:

Ασταθής αέρια µάζα επηρεάζει την περιοχή. Στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας παροδικά θα είναι αυξηµένες.

Σήµερα ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει και χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι 4 και παροδικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα θα είναι µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 14 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και δεν αποκλείεται να πέσουν µεµονωµένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 14 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέµπτη ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα αναµένονται µεµονωµένες βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία θα κυµανθεί στα ίδια επίπεδα τα οποία είναι κοντά στους κλιµατικούς µέσους όρους.

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X