ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Ένας 7χρονος Youtuber με έσοδα εκατομμυρίων

Τον λένε Ράιαν, είναι YouTuber και μόλις 8 ετών, είναι εκατομμυριούχος και βρίσκεται ήδη στη σχετική λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους στο είδος τους. 

Όλα ξεκίνησαν όταν οι γονείς του άνοιξαν αυτό το κανάλι στο YouTube, τον Μάρτιο του 2015, και ο Ράιαν έκανε κριτική παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, ο μικρός και οι γονείς του επισκέπτονται καταστήματα παιχνιδιών, και ακολούθως ο Ράιαν διαλέγει αυτά με τα οποία θα έπαιζε εκείνος και ανεβάζει στο YouTube την άποψη του, η οποία απ' ό,τι φαίνεται μετράει με σχεδόν 17,3 εκ. followers.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Forbes τo 1 εκ. δολάρια από τα συνολικά 22 εκ. που κέρδισε ο Ράιαν προέρχεται από διαφημίσεις που εμφανίζονται στα βίντεο του.

Μάλιστα τον Αύγουστο, η Walmart ξεκίνησε να πουλάει μία αποκλειστική σειρά παιχνιδιών με το όνομα του, τα παιχνίδια Ryan's World, ενώ μόνο το βίντεο που δείχνει τον Ράιαν και τους γονείς του να ψάχνουν παιχνίδια για να αγοράσουν σε ένα κατάστημα της διάσημης αλυσίδας έχει γύρω στα 14 views μέσα σε τρεις μήνες.

Τα έσοδα από τη συμφωνία με τη Walmart αναμένεται να αυξήσουν σημαντικά το συνολικό κέρδος του Ryan το επόμενο έτος. Ωστόσο και επειδή είναι ανήλικος το 15% των κερδών του καναλιού του πηγαίνει σε τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα μπορεί να έχει πρόσβαση μόνο όταν ενηλικιωθεί. 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση