ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Έμεινε στο προσκεφάλι του πατέρα του που πάλευε με κορωνοϊό 34 μέρες

«Αυτό το διάστημα που περάσαμε μαζί μας βοήθησε να γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο»

Έμεινε στο πλάι του πατέρα του ο οποίος βρέθηκε στο θετικός στο κορωνοϊό για 34 ημέρες χωρίς να τον αφήσει λεπτό.

Ο λόγος για τον Juan Antonio o οποίο ενημερώθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου στην Μαδρίτη ότι λόγω της σοβαρής κατάστασης του πατέρα του δεν του απέμενε πολύς χρόνος για να ζήσει. «Ενόψει αυτής της κατάστασης επιτρέψαμε σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο να παραμείνει με τον ασθενή» δήλωσε εκπρόσωπος του νοσοκομείου.

Παρόλα αυτά ο 70χρονος πατέρας του Juan εξέπληξε τους πάντες αφού άρχισε να γίνεται καλύτερα και να ανταποκρίνεται στην θεραπεία. Ο Juan έμεινε μαζί του στο δωμάτιο «την πρώτη νύχτα, ο γιος του έμεινε μαζί του, το ίδιο και τη δεύτερη μέρα»

Αργότερα χρειάστηκε να νοσηλευτεί και ο ίδιος ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού στο ίδιο δωμάτιο και πάλι με τον πατέρα του. Αν και το νοσοκομείο του επέτρεψε να φύγει ο ίδιος παρέμεινε εκεί στο πλάι του πατέρα του για όλες τις υπόλοιπες ημέρες.

Το προηγούμενο Σάββατο και οι δύο έφυγαν από το νοσοκομείο χαρούμενοι ενώ ο Juan δήλωσε ότι με αυτό τον τρόπο ήρθε πολύ πιο κοντά με τον πατέρα του, «αυτό το διάστημα που περάσαμε μαζί μας βοήθησε να γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλο».

Ωστόσο το νοσοκομείο ξεκαθαρίζει ότι αυτό ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό και υπάρχει πρόγραμμα και διαδικασία για να μπορεί κάποιος να επισκεφτεί συγγενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό. «Έχουμε ένα πρόγραμμα υποστήριξης, αφήνουμε τα αγαπημένα άτομα να εισέρχονται στο δωμάτιο για 15 λεπτά την ημέρα, καλά προστατευμένα και με συνοδεία ψυχολόγου, εάν ο ασθενής πηγαίνει άσχημα και βλέπουμε ότι του έχουν απομείνει λίγες μέρες ζωής, ή όταν η κατάστασή του επιδεινώνεται»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση