ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Ελευθερία Ελευθερίου: Το κορίτσι της διπλανής πόρτας

Είναι ξετρελαμένη από τη συμμετοχή της στο YFSF όμως η ίδια προτιμά να κάνει αργά και σταθερά βήματα.

Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για τη συμμετοχή της στο show του ΑΝΤ1 και εξέφρασε τις φοβίες της για τον χώρο αυτό αν και πιστεύει πως η μαγεία της τηλεόρασης είναι κάτι μοναδικό.

''Δεν θα έλεγα ότι έγινα πιο γνωστή, αφού ο κόσμος με έμαθε κυρίως από τη συμμετοχή μου στην Eurovision και όσα ακολούθησαν. Πιστεύω όμως ότι μέσα από το σόου έγινα αποδεκτή, εξαιτίας του γεγονότος ότι οι τηλεθεατές με βλέπουν πια ως κορίτσι της διπλανής πόρτας. Μέχρι σήμερα, οι περισσότεροι είχαν στο νου τους τη στυλιζαρισμένη εικόνα των περιοδικών και δεν μπορούσαν να γνωρίζουν πώς είμαι στην καθημερινή μου ζωή''.

Μιλώντας στο hello για την τηλεόραση είπε χαρακτηριστικά ''Θα μπορούσα, ναι, αλλά δεν θα έκανα ποτέ κάτι το οποίο δεν θα με αντιπροσώπευε απόλυτα. Με ό,τι καταπιάνομαι θέλω να το κάνω αργά και σωστά. Δεν θα έκανα ποτέ, για παράδειγμα, κάτι μόνο και μόνο για να είμαι στην επικαιρότητα. Μου αρέσει ο χώρος της τηλεόρασης και η μαγεία που εκπέμπει, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι είναι πολύ λεπτές οι γραμμές ανάμεσα στο να εκτεθείς και να καείς''.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση