ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ελευθερία Ελευθερίου: Πάει Eurovision με τις ευχές του Βαρθολομαίου

Στο Beautiful People που κυκλοφορεί εκτάκτως το Μεγάλο Σάββατο μαζί με την Καθημερινή, διαβάζουμε για τη φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Eurovision, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία βρέθηκε στην Τουρκία για το promo tour του τραγουδιού της «Aphrodisiac».

Η Κύπρια τραγουδίστρια συνάντησε και τον Βαρθολομαίο, ο οποίος με τη σειρά του της έδωσε τις ευχές του για καλή επιτυχία στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό. Επίσης διαβάζουμε γιατί το τραγούδι της Ελλάδας στον 57ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision προκάλεσε αντιδράσεις.

Το Beautiful People βρέθηκε στο φινάλε των παραστάσεων της Άννας Βίσση στο REX και κατέγραψε τις στιγμές. Εκεί βρέθηκε και ο Νίκος Καρβέλας.

Ακόμη, η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Αγαπητού μιλά αποκλειστικά μέσα από στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη γέννα, για το νέο πρωινό του Mega.

Ο paparazzi φακός του Beautiful People απαθανάτισε την Γωγώ Αλεξανδρινού να κάνει τις βόλτες της μαζί με την οικογένειά της.

Σε πασχαλινό mood και η μόδα του περιοδικού. Δείτε λαμπερές δημιουργίες, έντονα χρώματα και μοναδικά αξεσουάρ που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε αυτές τις γιορτές.

Αυτά καθώς και άλλα πολλά μόνο στο Beautiful People που κυκλοφορεί εκτάκτως αυτό το Σάββατο μαζί με την Καθημερινή.
 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS