ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ελεονώρα Μελέτη: Πως γιόρτασε τον Παναθηναικό;

Η φωτογραφία της που αναστάτωσε το twitter

H Ελεονώρα Μελέτη για ένα μεγάλο διάστημα είχε απομακρυνθεί από το twitter και πολλοί από τους ακόλουθούς της ζητούσαν την επιστροφή της.

Η παρουσιάστρια εδώ και καιρό δημοσιεύει αρκετά πράγματα στον προσωπικό της λογαριασμό βάζοντας πάντα τις δικές της προσωπικές πινελιές εκτοξεύοντας τα retweets. Η Ελεονώρα χρησιμοποιεί το twitter διαφορετικά από τις άλλες «celebrities» και αυτό έχει εκτιμηθεί πολύ από τους χρήστες του διαδικτύου.

Όταν όμως η Ελεονώρα έχει κέφια και όρεξη τρολάρει το δημοφιλές κοινωνικό μέσο δικτύωσης όπως έκανε και απόψε. Γενικώς μεγάλο θέμα έχει γίνει με το στήθος της παρουσιάστριας και την εμφάνισή της στο γήπεδο αλλά αυτό δεν την πτοεί. Η ίδια επεδίωξε να το σατυρίζει φορώντας μια μπλούζα που έγραφε: «Watch the game not my boobs».

Απόψε λοιπόν η blogger του mustonline.gr δημοσίευσε μια φωτογραφία στο twitter που έδειχνε ενα πληθωρικό στήθος και την λεζάντα: «Και μιας που όλα τέλειωσαν ειπα να πω μια Καλησπέρα».

Η φωτογραφία διαδόθηκε γρήγορα με την ίδια όμως να επιβεβαιώνει πως δεν είναι δικό της το στήθος, ενώ στην συνέχεια ανέβασε το sexy μοντέλο στο οποίο άνηκε το στήθος.

Δείτε την φωτογραφια!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση