ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ελεονώρα Μελέτη:'''Εχω ακυρώσει εξόδους γιατί δεν είχα τι να βάλω''

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει μια πολύ χαρούμενη περίοδο στη ζωή της, αφού σε λιγότερο από δύο μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η παρουσιάστρια μίλησε για τα κιλά της εγκυμοσύνης της, το άγχος της για τον ερχομό του μωρού αλλά και για τον συντροφό της Θοδωρή Μαροσούλη.

''Επειδή καβάτζωσα τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, χωρίς να έχω πάρει πολλά κιλά, αποφάσισα να σταματήσω να ζυγίζομαι γιατί δεν είχα λόγο να αγχώνομαι και τώρα έχω χαλαρώσει και το απολαμβάνω περισσότερο. Δεν ξεφεύγω τελείως, αλλά το έχω απολαύσει αυτό τον μήνα. Μαγειρεύω κάθε μέρα. Θα επιστρατεύσουμε τη μαμά Αλεξάνδρα σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Έκανα μαθήματα μαγειρικής στην αρχή της σεζόν, γιατί έκοψα όλες μου τις αθλοπαιδιές και κάτι έπρεπε να κάνω. Αλλά βασανιζόμουν με τις μυρωδιές και σταμάτησα'',εξομολογήθηκε.

Ωστόσο δήλωσε ότι πολλές φορές έχει δυσκολευτεί στο θέμα των ρούχων, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά ''Είναι μεγάλος νταλκάς το ντύσιμο, είναι δύσκολο. Έχω φάει κάτι φρίκες, έχω ακυρώσει εξόδους με κλάματα γιατί δεν είχα τι να βάλω…''

Η Ελεονώρα αναφέρθηκε και στον σύζυγο της ο οποίος την συνόδευσε στην εκπομπή, αφού όπως είπε δεν την αφήνει να οδηγεί, ούτε να παίρνει ταξί. ''Με προσέχει πολύ, είμαι πολύ τυχερή'', είπε.

Όσον αφορά το φύλο του μωρού, είπε ότι επέλεξαν να μην το μάθουν, και ότι στο παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζουν κινούνται σε ουδέτερα χρώματα.

Δείτε τις δηλώσεις της στο video που ακολουθεί:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X