ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ελένη Μενεγάκη: Η εξόρμηση στην Άνδρο με τις κόρες της και τα σχόλια των followers

Η ξανθιά παρουσιάστρια θέλησε να εκμεταλλευτεί το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για να βρεθεί με τις κόρες της και τον σύζυγό της στο αγαπημένο της νησί,  την Άνδρο. 

Το ζευγάρι, όπως είναι γνωστό, διαθέτει εξοχικό σπίτι στο νησί, οπότε γνωρίζουν καλά τα κατατόπια και φροντίζουν πάντα να περνάνε μεγάλο μέρος του καλοκαιριού εκεί! Και μπορεί ο καιρός αυτές τις μέρες να είναι λίγο άστατος, ωστόσο, μια βόλτα στην παραλία, όταν είσαι σε ελληνικό νησί είναι πάντα αναγκαία! Έτσι και έγινε από πλευράς της Ελένης, η οποία πήρε τις δυο από τις τρεις κόρες της, Βαλέρια και Μαρίνα και πήγαν για μπάνιο στην παραλία, βόλτες στο νησία αλλά και για πεζοπορία.

Χωρίς να μπορεί να αντισταθεί, η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε τέσσερις φωτογραφίες από τις μίνι διακοπές της με τα κορίτσια στο λογαριασμό της, στο Instagram. Αναμφίβολα, αυτή που κλέβει τις εντυπώσεις είναι η μικρή Μαρίνα με τις ενδυματολογικές της επιλογές! Επιλογές που δεν έμειναν ασχολίαστες... αφού Follower της Μενεγάκη σχολιάζει το στυλ της μικρής! Συγκεκριμένα μια ακόλουθος της Μενεγάκη έγραψε "Πεθαίνω με τη φούστα", και η Ελένη  απάντησε, αποκαλύπτοντας μας ποιος αποφασίζει τι: "Δεν ήθελε με τίποτα να φορέσει κάτι άλλο... Τι να κάνουμε... αυτή αποφασίζει".

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X