ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ελένη Φουρέιρα: Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν να παντρεύεται;

Ένα βήμα πριν τον γάμο, φέρονται να είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Σπυράγγελος Λυκούδης.

Ο πατέρας του Σπυράγγελου και αντιδήμαρχος του Αργοστολίου, Διονύσης Λυκούδης ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός στην φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της πόλης της Κεφαλλονιάς.

Εκεί βρισκόταν και η ήταν η «νύφη» του Ελένη Φουρέιρα, την οποία ευχαρίστησε από τη σκηνή: «Ευχαριστούμε την Ελένη που ταξίδεψε όλη νύχτα για να ρθει κοντά μας, ξενύχτησε για να είναι κοντά μας και είναι έτοιμη να μας χαρίσει τα πιο όμορφα Χριστούγεννα, την πιο όμορφη εκδήλωση για το άναμμα του δέντρου μας! Ελένη σ’ ευχαριστούμε και μην ξεχνάτε θα την κάνουμε και γρήγορα Κεφαλλονίτισσα».

Μία ημέρα μετά την ευχάριστη ανακοίνωση του «πεθερού της», η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη στον ραδιοφωνικό σταθμό, Sfera. Όταν ρωτήθηκε για την ανακοίνωση του πατέρα του συντρόφου της, απάντησε: «Εγώ να πω ότι η Κεφαλονιά είναι πανέμορφο νησί, ανάψαμε το δέντρο, είχε πάρα πολύ κόσμο και ήταν καταπληκτικά. Σημαντικό ήταν και ότι πήγαμε στο ορφανοτροφείο της Κεφαλονιάς και δώσαμε δώρα στα παιδιά. Αυτό μου έμεινε από χθες. Η αγκαλιά των παιδιών και όλη αυτή η αγάπη που πήρα».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση